6. avg 2009 13:44
Tud jest se strinjam z bubo.Imam tud tri otroke,tk da zaščito rabm,prej sem imela tablete zdej pa od januarja ,krvavitve imam bna 14 dni, noro izpadajo lasje,težike in otekle noge,mislim ,da bo treba k ginekologinji RESICA
6. avg 2009 13:44
Tud jest se strinjam z bubo.Imam tud tri otroke,tk da zaščito rabm,prej sem imela tablete zdej pa od januarja ,krvavitve imam bna 14 dni, noro izpadajo lasje,težike in otekle noge,mislim ,da bo treba k ginekologinji RESICA
7. avg 2009 13:15
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek
7. avg 2009 13:21
vanjatajnsek je napisal/a: |
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
7. avg 2009 14:10
vanjatajnsek je napisal/a: |
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
7. avg 2009 19:34
In ne samo glede narkoze, problem je, da lahko nastopi prisilna mena in hormoni podivjajo pri sterilizaciji. Enim ni problem, pri enih pa so velike težave. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
7. avg 2009 20:30
Sterilizacija - vazektomija Sterilizacija je vse bolj običajna metoda kontracepcije pri moških. Je pa poseg potencialno nepovraten. Sterilizacija pri moškem je varna oblika kontracepcije in je skoraj 100-odstotno zanesljiva. (Foto: iStockphoto) Tveganje za zaplete pa bistveno nižje kot pri sterilizaciji ženske. Semenovoda, po katerih potujejo semenčice iz mod v penis, podvežejo ali prerežejo. Po operaciji v izlivu ni več semenčic, in zato ne more priti do oploditve. Sicer pa poseg ne vpliva na potenco. »Vir: dr. Miriam Stoppard – Zdravstveni vodnik za vso družino«, prevod: Mateja Pirš, Barbara Krevel, Martin Kocjan, Sabina Lodrant, Senja Požar, Liza Grčar, Marjeta Koren, Mladinska knjiga Založba, leto objave 22.02.2007. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
7. avg 2009 20:45
katarina k od kje podatek da hormoni podivjajo,nastane prisilna mena?...imam 3 kolegice po sterilizaciji vse zelo zadovoljne in brez posledic...poglejte jaz sem bila 3x operirana krčne žile na nogah .po operaciji in narkozi vse ok...znanka je pa trpela 3 mesece z hudimi bolečinami v nogi in otekanju...tako da če je una imela probleme ni pogoj da jih bom imela tudi jaz. kuharca37
7. avg 2009 20:49
kuharca37 je napisal/a: |
katarina k od kje podatek da hormoni podivjajo,nastane prisilna mena?...imam 3 kolegice po sterilizaciji vse zelo zadovoljne in brez posledic...poglejte jaz sem bila 3x operirana krčne žile na nogah .po operaciji in narkozi vse ok...znanka je pa trpela 3 mesece z hudimi bolečinami v nogi in otekanju...tako da če je una imela probleme ni pogoj da jih bom imela tudi jaz. kuharca37 |
7. avg 2009 21:20
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek To je bilo napisano kot da če imaš 3 otroke je potem naša starost tam nekje od 35-40let da lahko greš na sterilizacijo. Meni če se ne motim da je možna pri 35 letu manjka še približno 5-6 let in tako tudi partnerju. buba11
7. avg 2009 22:10
buba, te popolnooma razumem, s tem, da jaz moram še poskusit Mireno. kaj pa Nuvaring? probaj še to, mogoče ti bi odgovarjalo. če ne ti ostane še gumica. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Svinjska ribica