20. jan 2007 13:38
Štajerke, lahko bi malo bliže Prekmurju zriktale srečanje. V Ljubljano je absolutno predaleč, tudi Celje ni blizu.Že do Maribora rabimo najmanj eno uro vožnje, pol pa še dalje. Ko bo kje bližje, bom prišla. Lepo se imejte. Kyara
20. jan 2007 13:38
Štajerke, lahko bi malo bliže Prekmurju zriktale srečanje. V Ljubljano je absolutno predaleč, tudi Celje ni blizu.Že do Maribora rabimo najmanj eno uro vožnje, pol pa še dalje. Ko bo kje bližje, bom prišla. Lepo se imejte. Kyara
20. jan 2007 15:08
Siba, ti si pa res slika Izgleda, da nam (organizatoricam) bereš misli ... Smo ravno hotele malo podrezat vse tiste, ki se še niso prijavili in jih povprašati, kaj vendar še čakajo Tako prijetni družbi se res ne kaže odpovedati, zato le korajžno Kot je že rimljanka rekla: prostora ne bo zmanjkalo - niti za mizo niti na parkirplacu. Blanchy
20. jan 2007 15:42
Kyara je napisal/a: |
Štajerke, lahko bi malo bliže Prekmurju zriktale srečanje. V Ljubljano je absolutno predaleč, tudi Celje ni blizu.Že do Maribora rabimo najmanj eno uro vožnje, pol pa še dalje. Ko bo kje bližje, bom prišla. Lepo se imejte. Kyara |
20. jan 2007 16:52
SIBA, lepo, da si na spisku, pa - da si malo vzpodbude dal ostalim - sicer je pa vse že Blanchy povedala. Sem danes preverila - gostilna še stoji in čaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rimljanka
20. jan 2007 17:19
Pršutarna Anamarija ne more priti, ker mora božati pršute, ker so še sveži P.s. Sicer, sem že javila po ZSju organizatorki. Uživajte maksimalno, jaz bom tudi Anamarija
20. jan 2007 17:24
Alora Anamarija. Tako se pa gremeo - pa se hecaste al se ne hecaste, morte pridet!!! Takole, obvezno mormo videt tvojga smeškota na parkingu pred tole oštarijo. Matjaž
20. jan 2007 18:07
ŠŠKOODDAA, mene pa ne bo.Imejte se lepo še namesto mene. miia
20. jan 2007 18:47
Siba, vem, da smo vsi vabljeni. Mamamia, ti javim, če bo šlo v službi skoz, da bom lahko prišla. Kyara
20. jan 2007 18:49
Bravo, Kyara Blanchy
20. jan 2007 19:23
Ohhhhh anamarija1 Il fiorellino del nostro prato Che facciamo, amica, che facciamo senza te? V I E N I !!!!!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Eksotični suši