12. jan 2007 22:14
Prijavljam sebe ,pa verjetno bom mojga s sabo vzela.Saj sem vendar blizu tistega konca delala 14 let,gostilno pa tud dobro poznam. Če gre še katera iz litijskega konca ,se nama lahko pridruži. jelcy
12. jan 2007 22:14
Prijavljam sebe ,pa verjetno bom mojga s sabo vzela.Saj sem vendar blizu tistega konca delala 14 let,gostilno pa tud dobro poznam. Če gre še katera iz litijskega konca ,se nama lahko pridruži. jelcy
12. jan 2007 22:28
Nekako si bom utrgal čas in pridem. Prijavljam sebe za enkrat. Matjaž
13. jan 2007 0:02
Joj, nena vuplem priti, ko pa bo Matjaž sam. Ka če se ke zgodi? tumpika
13. jan 2007 0:09
Tumpika, prooooosiiiimmmmm, dej priiiiddddddddd....pa tud, če se ke zgodi... Ognjič
13. jan 2007 0:11
matjaž je napisal/a: |
Nekako si bom utrgal čas in pridem. Prijavljam sebe za enkrat. Matjaž |
13. jan 2007 12:00
" tumpika " čakamo! - za varnost in red poskrbljeno.
13. jan 2007 14:53
Hojla, pridem vas pogledat za kratek čas, kljub hčerinemu rojstnemu dnevu. Pa ravno Tremarje ste izbrale ,lokaciojo med mojima najljubišima krajema (LAŠKO- roj.kraj in CELJE - kjer živim sedaj ) Melita - kozoroginja atilem
13. jan 2007 15:46
zame pa se vedno ravno za kak teden prezgodaj... Bom mislila na vas se vedno s Kitajske ... Ampak za naslednjega pa..., upam da takrat pa res ne pride noben (resnicen) "izgovor" vec vmes Uzivajte in naredite cim vec lepih slikic se za tiste, ki smo (se vedno) predalec... pozdravcek!!!!!!!!!!! Teja teja-kit.
13. jan 2007 17:13
Matjaž je mogoče mislil da bo spet kaj v zvezi z žico in rojstnim dnem, pa da se bo malo zadržal. lp Vesna
13. jan 2007 19:23
Jazsem pa čisto sama bogu za hrbtom, na notranjskem, čeprav sem čistokrvna Štajerka ,rojena v Šoštanju. Če boste kdaj naredile srečanje blizu nas ,bom z veseljem prišla, do tedaj pa hura za vas! jasna47Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami