27. jan 2007 16:16
Ti si pa ena lisica, rimljankaBojan
27. jan 2007 16:16
Ti si pa ena lisica, rimljanka
27. jan 2007 16:28
Specialna zahvala elaphus za prevoz, pa tudi za to, da me ni vrgla iz avta na povratku ( saj bi me, le do besede ni prišla, kolk sem čvekal).
27. jan 2007 16:29
Aja, a kar takole ti o meni???? Ko bi vsaj na srečanju bil, potem bi mogoče še prenesla, no. Sem mislila, da veš, da je moj najljubši (žal neobstoječi ) smeško [mak] , zdaj sem za silo zadovoljna z , še vedno upam na uresničitev neizpolnjene želje . Živali pa niso bile nikoli moja prva izbira, to menda veš. So mi rastline mnogo ljubše. rimljanka
27. jan 2007 19:19
Kako ste me presenetili, ste prav face. Hvala, za krasen e-mail z vašimi podpisi. Srečna sem, ker sem vas spoznala, srečna sem, ker vas imam, nepozabni ste. Upam, da se bomo v zelo kratkem času ponovno srečali. Anamarija
27. jan 2007 19:23
njami in za rimljankin štrudel, zdaj smo pokončali še to. Bo kmalu tudi v mojem roru, samo da tisto ia mastno smetano na tržnici staknem. Loni Makaroni
27. jan 2007 19:29
Najlepša hvala za mail s podpisi. jade
27. jan 2007 19:32
Loni, skuta v mojem štrudlu je bila povsem običajna, pravzaprav posledica nekega kisanega mleka, smetana pa tista od najboljšega soseda........ rimljanka
27. jan 2007 19:52
Najlepsa hvala za vas mail. Super ste!!!! Vesela sem, da ste se imeli lepo. Jerneja USA
27. jan 2007 20:15
rimljanka, sem si zapomnila tisto sosedovo zadevščino, smetano bom porabila za kruh v stilu tvoje mame, pekla bom pa skupaj, zato bo štrudl počakal. No, vsaj do jutri dopoldne, ko bom šla v Spar preverjat, ali imajo polnozrnato vlečeno testo. Loni Makaroni
27. jan 2007 20:23
Aaaaa takoooo??? Na oni strani ste se pa s štrudelnom basal????? OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Srbski pasulj