Štajersko srečanje

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

25. jan 2007 20:18

jaz pa že komaj čakam, da vas vidim na slikicah. Lepo se imejte in uživajte - pa po pameti matilda

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

25. jan 2007 20:19

Pucuke, na žalost ne morem priti tudi jaz, ker delam do 21 ure. Je že tako, da ko kaj planiraš, potem se vedno nekaj vmeša, da se vse podere. Imejte se kar najlepše, čvekajte in papajte, koliko vam duše da, pol pa nam ubogim, ki ne moremo biti z vami, poročajte, kako je bilo. Pa kakšno fotko ne pozabite narediti. Uživajte 300 na uro! Kyara

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

25. jan 2007 20:31

Rimljanka, to si pa tako napisala, da bi mora še "slepec" najti kraj našega srečanja Upam, da ne bom na koncu jaz tista, ki se bo lovila... No, saj ni tako hudo, sem vedno občudovala ta "dvorec", ko sem se pred leti vozila k tašči na obisk v zdravilišče Laško. Kot pravi Loni, je treba odštevati že ure do našega srečanja. Že komaj čakam, saj mi je bilo do sedaj vedno zelo žal, da se zaradi drugih obveznosti nisem mogla udeležiti vseh srečanj . Sem že danes opravila vse, kar sem načrtovala, samo da se vam jutri lahko pridružim. Že komaj čakam. Sem si pa že pripravila priponko z mojim imenom, da se ne bom lovila s tistimi, ki vas še ne poznam Sedaj grem pa še dokončat obveznost za jutri: za moža moram dokončati velik lonec obare, da jutri ne bo lačen Se vidimo čez nekaj uric LP kača

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

25. jan 2007 20:33

Mamamia, Ognjič, SIBA in vsi ostali! Nemrem priti, res ne. Spet mamo babe Abrahama. Ka te češ, smo pač v totih letah. Jutre popoldne pečem pecivo, v soboto še zadnje priprave za darilo. Ko te se fsi zbudli, bom jaz začela čagat. Lepo se imejte! Saj brez mene de tudi šlo, nej? Se mi zdi, ka toti vic glih na vašo srečaje spada: Želvaki Pončo, Joško in Vinko se odločijo za piknik. Joško nabaše cekar s keksi, pijačo in sendviči. Ker je park 20 kilometrov vstran, hodijo do jega kar deset dni in ko končno pridejo na cilj, so že fejst zmantrani in lačni. Joško začne prazniti košaro, in ko potegne vun flašo, ugotovi, da je pozabo odpirač. Z Vinkotom začneta prepričuvati Pončota, naj gre po odpirač nazaj domu. Pončo ugovarja, ker se boji, ka bota medtem cajtom vse požrla, po dveh vurah prepričevaja pa končno popisti in se počasi odpravi proti domu. Mine 20 dni, a Pončota od nigi ni. Ko mine še en den, se Joško in Vinko vsa sestradana začneta sprašuvati, ki te toti hodi, a obljuba je obljuba in hrane se ne pritekneta. Minejo še trije dnevi in Vinko zajamra: "Moram jesti!" "Ne, obljuba je obljuba," reče Joško, ko pa mine še pet dni, nena vzdržita več. Ko odpreta vuste, ka bota vgriznila v hrano, skoči izza skale Pončo in reče: "Evo, glih zaradi tega nea grem!" tumpika

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

25. jan 2007 23:00

ZDAJ PA RES ŽE URE ODŠTEVAMO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

26. jan 2007 1:24

Tumpika, pa smo le misnli ka prideš. da ti niso vsa tota dela samo izgovor Matjaž

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

26. jan 2007 5:50

žal moram srečanje prešpricat...imejte se skrajno lepo Vesna Leben

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

26. jan 2007 6:53

Da ne bo skrbi - Jelcy in Stani, vajini priponki sta pripravljeni, da bomo Litjanke spoznavne Ja, tri bomo - HURA!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 ur - pa bo! Veronika

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

26. jan 2007 6:56

Žal-- Plan je bil dober, nameni tudi.., vendar je prišlo nekaj vmes.. Ne bova se mogla udeležit srečanja.. Imejte se ...... Upam, da drugič več sreče oz. časa.. Tina

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

26. jan 2007 7:23

ŠE 9 UR

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti