25. jan 2007 6:27
... še danes odštevamo ...
25. jan 2007 6:27
... še danes odštevamo ...
25. jan 2007 7:42
blanchy, zdaj začni z urami. Loni Makaroni
25. jan 2007 8:12
Ure bodo jutri zjutraj, Loni Blanchy
25. jan 2007 8:40
Vsem udeleženkam in seveda udeležencem srečanja želim vvvvvveeeeeeeeeelllllllllllllliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkoooooooo zabavnih trenutkov. Žal me ne bo med vami, kljub temu, da sem doma blizu. Pač višja sila, kaj hočemo. Pozdrave vsem in še na mnogo srečanj, helenag
25. jan 2007 11:31
škarpina je napisal/a: |
Že nekaj časa se šepeta po forumih, se kaj omeni v klepetalnici, tole je pa zaresno
VABILO V petek, 26. januarja (letos, seveda, 2007), se dobimo na Štajerskem, natančneje v TREMERJIH pri CELJU. To je ob cesti med Celjem in Laškim, Gostišče Hochkraut.http://www.slovenka.net/hochkraut/ Nekako od 16. ure naprej imamo rezerviran prostor, čakale vas bomo 3 vesele Štajerke, na spletni strani ste lahko prebrali, da zapirajo ob 24. uri. Obljubimo, da vas me ne bomo podile domov[brca], pa tudi ovirale vas ne bomo, če boste želeli oditi pred polnočjo. Vabljeni ste seveda vsiSrečanje smo opredelile kot srečanje za Štajersko in širšo okolico. Slednja pa po naši presoji sega vsaj do meja slovenskega etničnega ozemlja, nobene ovire pa ni za morebitno udeležbo članic in članov s še bolj oddaljenih lokacij. Vnaprej ne bomo naročali ničesar, z lastnikom smo se domenile, da bi tisti, ki bi želeli jesti, hrano iz njihove bogate ponudbe naročili okrog 17. ure, postregli bi jo po 18. uri. Tako bo vsak lahko jedel, kar mu bo ravno takrat zadišalo.[pribor][vino] Morebitni zamudniki bodo seveda lahko naročili hrano tudi kasneje. Seveda vas prosimo, da se na srečanje prijavite. Kar tule, na tem forumu, me pa bomo vestno beležile vaše prijave in se veselile srečanja z vami.[:X][ja] Saj vemo, da (skoraj) vsi komaj čakate sneg, ampak, ravno takrat pa si ga ne želimo.[nesreca] Prijetneje je voziti po suhih cestah, kajne???? Če kdo potrebuje podrobnejše napotke, kako najti lokacijo srečanja, nas lahko seveda poprosi za pomoč, tule ali na ZS. Parkirišč je dovolj, tudi, če pridete vsak s svojim tovornjakom!!!!! škarpina, blanchy[metuljcek] in rimljanka [nagelj] Trenutni seznam prijavljenih: - elaphus - Ognjič - romanad - Reca + 1 - mamamia - riba-ribica - jelcy - matjaž - atilem - vesn@ - katjushka - kača - Aksi - Loni - Pekarica - Jordi - kuharca37 - SIBA - ati zlati + 2 ? - ežoj ? - kristy + 1 - verovnika - NEKTARINCA Temo je spremenil(a) škarpina dne 24. jan 2007 21:55:34 |
25. jan 2007 11:42
Nektarinca, saj bi te me organizatorice tudi z največjim veseljem dodale na seznam, veš Dobrodošla Blanchy
25. jan 2007 11:47
Nektarinca je pa odrasel, samostojen človek in se ne pusti kar tako tam enim nekam gor dajat jaz sem šele zdaj videla, da sem bila enkrat gor dana Ognjič
25. jan 2007 12:11
Ja, ja, Ognjič, in zdaj ne moreš več dol, pa če bi še tako hotela Blanchy
25. jan 2007 13:59
Je treba tole spet malo na vrh spravit ... Blanchy
25. jan 2007 14:23
Žal ne bom utegnil priti (tokrat), sva pa z Bojanom pripravila priponko za vaše srečanje (link sem dal na prvo stran v prvo uvodno sporočilo).
Želim vam obilo lepih in prijetnih trenutkov!
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Goveja juha z valjanimi rezanci