24. jan 2007 6:56
Blanchy je napisal/a: |
... in odštevanje naj se začne |
24. jan 2007 6:56
Blanchy je napisal/a: |
... in odštevanje naj se začne |
24. jan 2007 8:09
Oooooo, hvala, ežoj, za pomoč! Res upam, da se ti lahko v petek osebno zahvalim Blanchy
24. jan 2007 13:36
Se pokorno javljam in naju z možem prijavljam. Čeprav sva že cel teden leteča, bova bolj na kratko, a bo takrat bolj sladko p.s. Upam, da ne pride kaj vmes. Zadnje čase se kar nekaj neprijetnega dogaja.. Tina
24. jan 2007 13:42
Tudi vaju z veseljem pričakujemo, kristy. Mogoče se še kdo okorajži Blanchy
24. jan 2007 13:52
Joj, vam zavidam! Bom držala pesti, da bo lepo vreme, nič snega, kopne ceste, pa v mislih bom z vami - potem pa čakala kake fotke, da vas vidim.... Morda pa bo bolje čez kako leto, dve.... U ž i v a j t e i n n a č v e k a j t e s e [ Dušanka
24. jan 2007 15:36
Jaz vam tudi zelim, da bi se imeli lepo in drzim pesti, da boste imeli ugodne vremenske razmere!!! Nacvekajte se do onemoglosti in pa naredite cimvec slik!! Jerneja USA
24. jan 2007 18:02
Seveda bomo mislili na vaju obe, Dušanka in Jerneja. In tudi na vse ostale, ki bi se nam radi pridružili, pa iz različnih razlogov ne morete. Bomo spili tudi kakšen kozarček na vaše zdravje. Natančno poročilo pa sledi ... Blanchy
24. jan 2007 18:11
Jaz bi pripomnila le to, da prideva v vsakem vremenu ampak malo kasneje. Delo narekuje tempo in ob 17.00 moj mož šele zaključi v službi tako da se vidimo ....... Jerneja USA ti pa le uživaj na drugi strani. Ko bomo šli mi narazen bo pri tebi šele popoldan in boš polna energije. lp Vesna
24. jan 2007 20:46
Pokorno javljam,da sem se Verovniki zasmilila,ko sem na čveku rekla ,da nimam prevoza,ker je moj službeno zadržan in me je malo prej poklicala in povedala,da je preložila opravke,ki jih ima in bo ona peljala. Zato jo kar jaz prijavljam in se ji zahvaljujem. Prideva od 17 do 17.30 ure. lp Jelka jelcy
24. jan 2007 20:58
Če je še katera-i iz Ljubljane, ki potrebuje prevoz, ni problema! V avtu so še najmanj trije (avto je sicer registriran za sedem oseb, a je potrebno dodatna dva sedeže še montirati, sicer bi bilo še pet prostih sedežev) prosti sedeži. Na srečanje pa sigurno pridem, četudi bodo padale "ošpičene prekle". Sicer je pa vremenska napoved za petek ugodna, brez padavin. Zato moj mož pravi, da če bi bil še enkrat mlad in pred izbiro študija, bi bil meteorolog...... Se že veselim ponovnega srečanja. Pogrešam pa precej udeleženk prejšnjih srečanj, predvsem piknika! Torej, kje ste? Imate vse probleme z bodočim naraščajem? LP kačaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Pečenice na leči