Kateri vam je najljubši in zakaj ga uporabljate ?
Sir
10. jan 2007 14:47
zame je naboljši ekološki mladi sir trapist,kupljen na kmetiji in je v naši kuhinji v vsesplošni uporabi Vesna Leben
10. jan 2007 15:01
ligojna je napisal/a: |
zame je naboljši ekološki mladi sir trapist,kupljen na kmetiji in je v naši kuhinji v vsesplošni uporabi Vesna Leben |
10. jan 2007 15:07
Mladi sir, pa preveč slan ne sme biti, usekana sem pa tudi na mozzarello. Loni Makaroni
10. jan 2007 15:17
Loni, kako uporabljaš mozzarello? jaz jo včeraj kupila in tuhtam kako jo pripraviti. Glede sirov jem vse po vrsti, razen kozjega!
10. jan 2007 15:23
ker nimam encimov za prebavo mleka in mlečnih izdelkov, tudi sira ne smem, če se želim izogniti slabosti in prebavnim motnjam... LP Drejček
10. jan 2007 15:29
drejček, kolikor vem (teorija, s stroko podprta), mlečne izdelke lahko, ker je pač laktoza že razgrajena (so jo bakterije in kvasovke), pa z njenim neprebavljanjem ne bi smel imeti problemov. Ali se pač motim???? rimljanka
10. jan 2007 15:33
Obožujem vse sire. Najboljši pa mi je paški sir-seveda originalni. Včasih pa ga kupim v Sparu, vendar je nesramno dragi. Zelo dober mi je tudi ovčji domač katerega delajo sorodniki v Liki. Odličen je bil Chedar (ne vem če sem dobro napisala) katerega mi je letos prinesla soseda iz Anglije. V naših trgovinah ga še nisem našla (POMOČ!!!). Odličen je tudi kozji,... Lep dan! K Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 10. jan 2007 15:35:27
10. jan 2007 15:50
grojer, grojer, grojer....roquefort.......ementaler, paški, njeguški....na koncu pa vse kar pride pod roko. Lisa
10. jan 2007 16:09
Obožujem vse mlade, poltrde in trde sire, ne maram pa sirov s plesnijo in s čemerkoli, kar v njih daje znake življenja... In uporabljam jih na vse mogoče načine... Mamamia mamamia
10. jan 2007 16:12
Zelo rada imam lahko livado, mozzarello, kakšen kozji sir, domače sveže sire in pa tiste, katere prodajajo v poletnem času domačini na Hrvaškem. Tistega pa se res splača kupiti. MarnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Browniji s temnim pivom
Fini mini Bamboloni