10. jan 2007 7:45
Jade, iskrene čestitke tudi iz moje strani. Stanka Stankaa
10. jan 2007 7:45
Jade, iskrene čestitke tudi iz moje strani. Stanka Stankaa
10. jan 2007 7:47
10. jan 2007 7:48
Jade! Čestitke za deklico s tako ljubkim imenom in čimpejšnje okrevanje ti želim. Mijan
10. jan 2007 7:56
Otroški jok in smeh po hiši bo donel, Kako bi človek pri vsem tem ne bi bil vesel Zato VAM iz srca čestitam, Veselja, zdravja vsem v družini želim tanja tominec
10. jan 2007 7:59
JADE, tudi z moje strani čestitke ob rojstvu. Želim ti veliko užitka ob tvojih TREH ribicah. Pozdravček!
10. jan 2007 8:03
Čestitke mamici in mali deklici ami
10. jan 2007 8:44
Jade čestitke, mali Lari pa veliko sreče v življenju. maja
10. jan 2007 8:46
Jade, čestitke tebi i maloj Lari i cijeloj obitelji! Lidija...
10. jan 2007 8:53
Poglej jo no. Do zadnjega straši na Kulinariki, potem pa presenečenje, ki ni presenečenje. Čestitke Jade tudi z moje strani. Uživaj. Dolores
10. jan 2007 9:00
Po odzivih obiskovalk in obiskovalcev tega portala, se mi zdi, da je v teh ponovoletnih dneh polovica "vesoljne Slovenije" pogledovala v temo - "Nori december - končno konec" z namenom, da preveri, ali je Jade še prisotna, ali se že kaj dogaja. No končno smo se lahko oddahnili, ker se je vse lepo in srečno končalo. Tudi jaz iskreno čestitam. Za Jade sem pa prepričana, da bo med prvimi opravili, ko bo doma tudi skok na kulinariko. Srečno! marijakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Jabolčne rožice