9. jan 2007 23:37
Čestitke tebi Jade, srečnemu očku, malčici pa zdravja in sreče Santina
9. jan 2007 23:37
Čestitke tebi Jade, srečnemu očku, malčici pa zdravja in sreče Santina
9. jan 2007 23:45
Jade! Iskrene čestitke ob srečnem dogodku, tebi in ostali družini pa veliko veselja z malo štručko. Mali Lari pa srečno pot v življenje....... Balenka
10. jan 2007 3:40
Pridružujem se vsem ostalim!!!! Lep dan in veliko se smejte
10. jan 2007 3:46
Iskrene čestitke, Jade! Mali Lauri pa čim lepše življenje! Kyara
10. jan 2007 5:54
BOLEČINE MINEJO, SREČA PA OSTANE Upamo, da štorklja te ni preveč ranila, ko v naročje tvoje je culico spustila! Bolečine minejo, sreča pa ostane in z vsakim novim dnem večja še postane! Znake hči sporočala ti bo dragocene, da mamice na svetu vsem boljše ni od njene! Vesna Leben
10. jan 2007 6:39
Vse lepo celi družini, predvsem pa vvvvveeeeeeeelllllllllllllliiiiiiiiiikkkkkkkk koš zdravja ter pehar srečnih trenutkov; čestitam iz srca, helenag
10. jan 2007 6:45
Čestitke Jade in mali Lari. Naj vama bo naklonjenih veliko lepih trenutkov. In že držim pesti za Anjo, katero še čaka lep dogodek. LP McNena
10. jan 2007 7:06
Draga Jade! Vesela sem s tabo in s tvojo družino. Ob rojstvu male Lare ti iskreno čestitam z željo, da se čim prej zdravi vrneta domov. P.s. - Moja in Nenina predvidevanja glede spola so bila prava! Včasih znamo brati tudi med vrsticami! Veronika
10. jan 2007 7:19
Postati mamica je lepo, ko vidiš detece ljubo, kmalu pozabiš vse trpljenje, začenja novo se življenje.
jankica
10. jan 2007 7:21
Ko vidiš novo rojstvo, ne le svoje, temveč svojih otrok in nato njihovih otrok - nehaš dvomiti in enostavno veš, da ima vsako življenje svoj smisel. (Rosemary Wells) Jade, naj ti bodo tvoji trije sončki v največje veselje in ponos. Čestitke. renatanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom