19. jun 2012 8:49
Zdaj ste pa še mene okužili ... tudi jaz se priporočam za gobico, če ima kdo odveč.
Atina
19. jun 2012 8:49
Zdaj ste pa še mene okužili ... tudi jaz se priporočam za gobico, če ima kdo odveč.
Atina
19. jun 2012 14:08
Atina, pošlji mi naslov na ZS... Dobiš v parih dnevih. Sem jo hotela ravno včeraj stran zagnati, ker se je toliko razrasla.
Loni Makaroni
21. jun 2012 21:10
Loni, hvala, kefirček se že dela!
Atina
22. jun 2012 8:43
Jaz jo imam tudi še. Mah, v končni fazi raje dam naprej, kot pa da vržem stran -tudi tistemu, ki se samo zato logira, da dobi kefir :)
rag_doll
22. jun 2012 9:02
Mygrace je napisal/a: |
Zadnja, kateri bom podarila kefirjevo gobico, je MetaPP.... http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search= no ja... bom še podarila, ni panike, ne.... .....ampak ko bodo novi člani, ki se včlanijo samo zato, da zastonj dobijo kefirček, napisali vsaj 3 prispevke k slovenski blaznosti.....
Mygrace |
5 evrov za kefirjevo gobico?
rag_dollMygrace
sporočila: 6506
22. jun 2012 9:11
Sramota, če mene vprašaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sicer zalagam s kefirjem, kogarkoli dosežem...po zs-jih, seveda (no, pravkar sem se spravla iz ilegale, haha..)...je pa enmal zoprno, če dobiš občutek, da bi nekdo s tvojim dobrim delom prekupčeval ....
Itak se vse povrne
Mygrace
14. jul 2012 17:33
No, pa sem se registriral samo zaradi kefirja! :)
Mygrace, se bi še dalo dobiti kak košček? Ali pa kdo drug, pomembno je da je blizu Celja - Sl. Konjice.
primozk
14. jul 2012 21:33
primozk je napisal/a: |
No, pa sem se registriral samo zaradi kefirja! :)
Mygrace, se bi še dalo dobiti kak košček? Ali pa kdo drug, pomembno je da je blizu Celja - Sl. Konjice.
|
14. jul 2012 21:40
Gracie, ti verjameš, da se vse slabo povrne? Pa ne mislim tukaj ravno na gobico, čeprav je tema.
naor
14. jul 2012 21:48
No, najraje bi prevzel kar osebno, ker bi čimprej rad pil svoj kefir :)
Našel sem tudi gospo iz MB, kamor se odpravljam v ponedeljek, mogoče mi ona pomaga.
primozkKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem