8. jan 2007 19:06
Jade, ce se prav spomnim se mi zdi tam enkrat februarja , upam pa, da se motim. ja ztudi se cakam, da se mi oglasi prijateljica, ki je imela rok 2.1. Jerneja USA
8. jan 2007 19:06
Jade, ce se prav spomnim se mi zdi tam enkrat februarja , upam pa, da se motim. ja ztudi se cakam, da se mi oglasi prijateljica, ki je imela rok 2.1. Jerneja USA
8. jan 2007 19:14
Jade, če boš rodila na rojstni dan od mojega moža, je pa rekel, da gre on za botra otroku. Ima ga pa 9.2. LP! fakin712
8. jan 2007 19:16
FEBRUARJA? Pa ne me hecat. jade
8. jan 2007 19:16
Jade: sem kozorog in ne, ni čez 10 dni. Povem pa ne kdaj, da ne bo potem kdo teme odpiral za moj RD ker tega ne maram. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. jan 2007 19:25
jade, si poskusila hodit po stopnicah gor in dol? To je preizkušen recept mnogih ariella
8. jan 2007 20:44
jade, sem ti zadnjič na čveku povedal, kako ga spraviš ven, preizkušeno in ni šala. Pa možu bo fajn ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. jan 2007 21:05
ti, ti Jernej... moški pa sam nase mislite. Jaz sem šest mesecev noseča, pa na take stvari niti pomisliti ne morem... matilda
8. jan 2007 21:38
Ufff Jernej si me nahecal. Ampak ne deluje tko, da veš. jade
8. jan 2007 22:41
Nam pa je matilda: Hotel sem ji samo pomagati Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. jan 2007 1:49
Jernej, fant se že javlja, da bi pomagal, je taka dušica, ne more gledat, da bi trpela;) Bo moral še par mesecev počakat, da se bo lahko na svoj moralni čut zgovarjal:) VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Grški pita kruh