6. jan 2007 10:51
ma ne me v slabo voljo spravljat, veš kje je še to? Mogoče bo pa v ponedeljek, ko bo imel moj možek 30 let. jade
6. jan 2007 10:51
ma ne me v slabo voljo spravljat, veš kje je še to? Mogoče bo pa v ponedeljek, ko bo imel moj možek 30 let. jade
6. jan 2007 15:17
To bi bilo pa verjetno najlepše darilo za moža jade. Potem pa kar noge skup tišči, da bo zdržalo do ponedeljka. LP! fakin712
6. jan 2007 15:25
jade
6. jan 2007 15:39
jaz pa upam, da bom do fantovega rd doma - mali/a ima namreč rok ravno 1 teden pred njegovim rojstnim dnem... Pa bi mu rajši že prej dostavila to "darilo"... D mu bom mela čas še torto spečt:) Čeprav mam že vse premišljeno, kako bom spekla oblate za torto že prej pa jih dala v zmrzovalnik, za vsak slučaj, hehe:) Veri
6. jan 2007 15:59
Veri, ti pa si delaš nepotrebne skrbi. Če ne bo šlo drugače si bo pa torto sam spekel, samo vprašanje je, kako vešč je tega dela. V najslabšem primeru, pa jo bo kupil, čeprav so kupljene bolj tako tako. Še bolje pa bi bilo, da jo ti dobiš, če mu boš podarila takšno darilo v obliki dojenčka. LP! fakin712
6. jan 2007 16:14
Hej Veri, da ne bi ti resno par dni po porodu že kar torte pekla? Pa čaki malo saj moraš ja počivat punca. Najprej sta vidva z detecem pol pa tortice. jade
6. jan 2007 16:20
Veri, da ne bi slučajno takrat torto šla peč! Takrat se moraš pustiti razvajati! Bomo hude tule na kulinariki! Resno, takrat raje prepusti kuharstvo komu drugemu (tašče in mame prav uživajo, ko lahko crkljajo - izkoristi!). Drugače si boš nakopala krčne žile ali kaj podobnega. (tako pravijo, ne vem, če je res, a ni za tvegat! :) ) Jade, po moje sta se tvoja otroka z dojenčkom zmenila, da bosta čim dlje imela mamico zase Atina
6. jan 2007 16:27
Veri obvezno moraš po porodu počivat, ker to ni kar tako. Bodo že drugi razvajali vse tri skupaj, ali boste mogoče štirje? Ja nikoli se ne ve. LP! fakin712
6. jan 2007 17:21
fakin, zaenkrat se vidi samo eden, pa je že kar nekaj časa, tako da ne vem, če bi se lahko še kak kam skril... Ampak sicer so pa dvojčki pri naju zaželjeni, mogoče naslednjič:) Hm, fant se je tut razhudil in seveda pravi, da vas moram poslušat... No, saj mam še skoraj pol leta za razmišljat:) Jade, ti želim, da ti hitro mine, čakanje in porod... Pa saj si že stara mačka;) Veri
6. jan 2007 17:26
Križana gora! Takšnega odziva pa človek res ne pričakuje! Očitno smo nosečke še vedno v očeh drugih v +! Odlično! Našo dete je sedaj veliko dober centimeter in je pravi borec/borka. Mamica pa pridno je tablete, da bi enkrat avgusta ugledal luč sveta. Buh dej, da bi blo tko!! V prvi nosečnosti sem roku 5 dni zaradi bruhanja shujašala 8 kg, dehidrirala in pristala v bolnici na flaškah. Tokrat se bolj mirkam, da preprečujem slabost stalno nekaj žulim po ustih . Edino počivati moram veliko. me včasih že vse boli. Ma bo že! Se beremo! vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Jajčevci s sirom na veganski način