4. jan 2007 14:50
Jade, jaz sem pohitela na svet 1 mesec prej, ker je mami nosila ene flaše donata v drugo nadstropje po stopnicah - ampak sem bila baje tudi sicer nagnjena k temu, da bi prišla prej, tako da ne vem, če bo tebi pomagalo. Za seks so tudi meni rekli, da pomaga, te pa razumem, jaz tudi zdaj zvečer bruham, namesto da bi kaj bolj pametnega počela... Dragička, daj no, saj skoraj nobena ne čaka vseh 9 mesecev, da dete ne bo prej vidlo atija... Ko da je ati tak slab, da ga dete ne bi smelo videt:) Mislim, da je jadin lubi kar fejst oči, tak da detetu ne bo hudega, če ga bo že prej obiskal:) Če bo seveda njej zapasalo... Mamamia, prepečenec in/ali albert keks v postelji sem seveda že probala, enega, dva, tri, vse variante do cele vrečke - rezultat vedno enak - čez 5 min. na wcju... Zjutraj takoj ko se zbudim ni šans, da bi pojedla karkoli! Potem čez nekaj časa kako sadje, čokoladica, kaj takega malega skratka... McNena, ti pa maš romantičen pogled na tole: davkoplačevalci... No, moram priznat, da upam, da bo kaj mali/a presegel te okvire:) Recimo da bo najbolj srečen otroček za začetek:) Madona, sem skromna, a ne?;) Veri