28. dec 2006 15:39
vsem se vam zahvaljujem za vse nasvete, spletne naslove, naslove knjig, učbenikov,... ariella
28. dec 2006 15:39
vsem se vam zahvaljujem za vse nasvete, spletne naslove, naslove knjig, učbenikov,... ariella
28. dec 2006 15:47
Tudi z moje strani hvala, ker bom nekaj navedenih spletnih strani v nadaljne uporabila. Marna
28. dec 2006 18:45
nincika, ariella, marna, pa ne pozabit nepravilne glagole, sedaj, ko v Evropi ni več meja, na prejšnjih mejah bodo jezikovni policaji kontrolirali znanje nepravilnih glagolov, da ne boste padle v kakšne težave. ežoj
28. dec 2006 19:11
ežoj - darkad
5. jan 2007 18:15
se da kje na internetu naročit knjigo s cd-jem: New English File ( Oxford),iščem pa nič ne najdem ariella
5. jan 2007 19:43
Pozdravljeni, vsi skupaj.Bi se oglasila na temo anglreščina na Dobi. Doba Maribor kjer trenutno sama študiram na daljavo, ima v svojih programih za VI. stopnjo dva tuja jezika, ki se jih bomo učili s pomočjo posebnega programa - s slušalkami - preko interneta. Baje se kar dosti naučiš, saj je program prirejen tako, da te ne spusti naprej, dokler pravilno ne izgovoriš zahtevanega. Žal pa ne vem, če je možnost tovrstnega učenja tudi posebej, ne zgolj v sklopu letnika. Mene osebno je že kar malo skrbelo, kako bo šlo, glede na to, da sem nemec, pa imam k sreči nečaka, ki ni najbolj jezikovno nadarjen in je ravnokar zabatiral pri nepravilnih glagolih; vam povem, da znam po zadnjih dveh urah dela z njim že skoraj toliko, kot v treh letnikih srednje šole, ha ha. Pa veliko uspeha vsem pri učenju, helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso