31. dec 2006 20:22
Vsem skupaj naj bo leto 2007 leto zdravja, sreče, ljubezni, uspehov in izpolnjenih želja!! Srečno Novo leto!!! Miam MIAM
31. dec 2006 20:22
Vsem skupaj naj bo leto 2007 leto zdravja, sreče, ljubezni, uspehov in izpolnjenih želja!! Srečno Novo leto!!! Miam MIAM
31. dec 2006 21:05
Naj bo uspešno, lahko malo grešno. Naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo. Naj bo norčavo in zdravo. Minljivo in večno! Preprosto... SREČNO 2007 Nena
31. dec 2006 22:07
Naj več mladosti, več ljubezni v srce priteče, v žile, v glavo, da pijani ali trezni našli s seboj in s svetom spravo, da ta koleda, če velja, nam eno srečno leta da!!! (T. Pavček) SREČNO 2007 Nena Nena-morje
1. jan 2007 0:32
Dobro jutro! Pravkar sem na vaš transakcijski račun nakazala za celih 365 dni sreče, zdravja in ljubezni. Veliko radosti in uspešno pri zapravljanju. SREČNO!!! Ava
1. jan 2007 1:05
OBSTAJA ČUDOVIT, SKRIVNOSTEN ZAKON NARAVE, DA TRI REČI PO KATERIH V ŽIVLJENJU NAJBOLJ HREPENIMO – SREČO, SVOBODO IN DUŠEVNI MIR – VEDNO PRIDOBIMO TAKO, DA JIH PODARIMO NEKOMU DRUGEMU. V LETU, KI PRIHAJA, JIH PODARJATE TUDI VI. Čim več kuharskih užitkov v letošnjem letu.
1. jan 2007 10:12
Kaj vam želim ? - želim vam, da bi bilo vedno bolje kot si upate pričakovati, - želim vam , da najdete veliko radosti v mnogih majhnih rečeh, - želim vam, da bo vaše srce vedno ljubeče, a vaše razsojanje modro, - želim vam dovolj lepih spominov za manj srečne dni, - želim vam, da bi bil z vami vedno kdo, s komer lahko delite prav vse, - želim vam še vse tisto, na kar sem pozabia pa vas bogati in osrečuje, - vsak dan znova in skozi vse leto. Srečno 2007! peresce
1. jan 2007 12:42
Hitro,hitro mine čas, kaj v tem letu čaka nas? Vsaka zvezda ena želja, za veselje,zdravje,srečo! Vse težave pozabimo, novih dni se veselimo. Srečno 2007! tanja69
1. jan 2007 13:13
Tudi jaz valim želim natanko takšno, kot nam ga je zaželela nb - iskrivo in nagajivo, z vsem, kar to potegne za seboj... Mamamia mamamia
1. jan 2007 13:26
Novo leto je začetek, začetek novih želja, načrtov, pričakovanj, obljub.... Naj prvi novoletni dan prinese dovolj moči za sprejemanje odločitev in boj s svetom!!!!!!!!!!!! SREČNO 2007 LP Mija gostenn
1. jan 2007 15:29
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš – sence. (Tone Pavček) Polno sonca v letu 2007 vam želim. renatanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način