1. jan 2007 16:38
Naj bo novo leto v srečo le odeto kajti dan je izgubljen če veselja ni v njem če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih luštnih grehov goga
1. jan 2007 16:38
Naj bo novo leto v srečo le odeto kajti dan je izgubljen če veselja ni v njem če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih luštnih grehov goga
1. jan 2007 21:44
S anjsko R adostno E dinstveno Č arobno N epozabno O bilno N oro O dlično V eselo O troško L jubeznivo E rotično T oplo O dbito 2007 LP Bojanca
2. jan 2007 4:13
SREČNO IN ZDRAVO NOVO 2007 LETO ! Želim uredništvu in vsem, ki ste prispevali k temu, da je Kulinarična Slovenija prepoznavna po obilnih kulinaričnih dobrotah in tudi po prijaznih ljudeh. Varia
2. jan 2007 12:45
Merry new year and happy ... No wait ... Happy merry and new christmas.. **** no ... that aint it ... uf ... merry me and happy ... ah **** it .... you know what I mean ... Happy new york! tumpika
2. jan 2007 14:30
tumpika je napisal/a: |
Merry new year and happy ... No wait ... Happy merry and new christmas.. **** no ... that aint it ... uf ... merry me and happy ... ah **** it .... you know what I mean ... Happy new york! tumpika |
2. jan 2007 14:41
Oooooooo Tumpika, tako dobre fore pa že dolgo ne.... Pa da ne pozabim: Veliko sreče, uspeha, zdravja, ljubezni in seveda čim manj nesreč v kuhinji. Lp, Maja
2. jan 2007 14:55
tumpikaaaaaaaaaaaaaa f a n t a s t i c n a s i!!!! laurapazzini
2. jan 2007 15:17
Tumpika svaka ti čast...super za vzpodbuden začetek leta Tumpika srečno rrr
14. nov 2007 21:26
tumpika je napisal/a: |
Merry new year and happy ... No wait ... Happy merry and new christmas.. **** no ... that aint it ... uf ... merry me and happy ... ah **** it .... you know what I mean ... Happy new york! tumpika |
14. nov 2007 21:35
Jaz sem si ga tudi skopirala. Hehe. JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Schwarzwald kocke