Kajenje-prenehanje

terakota  

član od: 19.9.2009

sporočila: 469

17. okt 2009 22:39

RadaJem je napisal/a:
Pa sta vidve dolgo kadili? Meni se zdi že skoraj neverjetno, kakšna abstinenčna kriza me je popadla. Nemirna sem, da bi najraje ves čas skakala, glava me boli (ja, spet), tečna sem, lačna. Porkaduš. RadaJem
Nasvet, ki je meni edini pomagal: kriza je in bo še nekaj časa, a naposled mine. Dobro je vedeti, da prihaja v intervalih, ki so vse redkejši in vse blažji dokler ne izzvenijo. Kajenje ni en čisti cigaret, ki ga privlečeš iz škatlice in dim, ki ti 'svileno priteče v pljuča'; kajenje je verižen proces, poln pepelnik smrdečih ogorkov, veliko odvisnost, drag šport in ENA cigareta ne obstaja, ne moreš ločiti ene cigarete od druge, od kajenja-še najhuje pa je, da gre za verižen proces, ki ponavadi traja vse življenje.Um bo vmes napletal marsikaj, od: samo še eno bom, do: no, saj ni tako hudo bom nehala drugič in še vse vmesne domiselne variante, ampak, če veš, da je kajenje proces, ki ga ustaviš edino tako (res, edina opcija!), da pač ne kadiš ven-vztrajaj in ne poslušaj uma... srečno! lp terakota Sporočilo je spremenil(a) terakota dne 17.okt 2009 22:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti