23. nov 2007 8:05
Če lahko, prosim tudi jaz. Pozdravček ! atilem
23. nov 2007 8:05
Če lahko, prosim tudi jaz. Pozdravček ! atilem
27. nov 2007 9:17
Jaz pa sem najbrž že prepozna za začimbe, ali se motim? Bi tudi prosila, če je možno. Prosim nena odgovori na ZS. Basti
27. nov 2007 15:41
katere pa so dišave specculas piškotov? jabolčna pita
27. nov 2007 15:45
jabolčna pita, daj odpri 1. stran tega foruma in si preberi. rimljanka
27. nov 2007 16:59
joj,hvala res se nisem poglobila v uvod,učiteljica. jabolčna pita
27. nov 2007 19:28
Ja, jabolčna pita, to je glavna napaka večine učencev - uvod preskočijo. In potem je to, kar pač je. A kako to vem??? Ja, zato vendar, ker sem tudi jaz učiteljica, hehehe.
Sploh pa, ni se treba ravno poglabljat v uvod - samo prebereš ga, pa zveš vse
LP
cervus
27. nov 2007 19:52
jabolčna pita, so me pač učili, da je lačnemu bolje dat v roke palico in ga naučit lovit ribe kot pa mu ribe dati. Tako nekako sem postopala tule. Če te je zmotilo..............
rimljanka
27. nov 2007 20:21
rimljanka je napisal/a: |
jabolčna pita, so me pač učili, da je lačnemu bolje dat v roke palico in ga naučit lovit ribe kot pa mu ribe dati. Tako nekako sem postopala tule. Če te je zmotilo..............
[rumenimak] rimljanka |
Se mi zdi, da bi bilo včasih boljše, palico mu polomit na riti ( naj mi bo žlehtnoba oproščena ).
ežoj
27. nov 2007 20:44
ežoj, tu ni nič narobe, jaz imam doma kuhalnico, na kateri z velikimi črkami piše ubijalka moških muh. Loni Makaroni
30. nov 2007 8:49
Tako, se vam že javljam iz domacih logov!
Zacimb je dovolj za vse, samo da se malo aklimatiziram, pa povem, kdaj in kje jih boste dobile!
Lep pozdrav s Pohorja,
Nena
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Veganski narezek z nachosi