7. nov 2007 14:46
ami, popolnoma enake bi bile, samo tako fino zmlete niso!
Nena
Nena-morje
7. nov 2007 14:46
ami, popolnoma enake bi bile, samo tako fino zmlete niso!
Nena
Nena-morje
7. nov 2007 21:51
Nena jaz bi tudi 2 zavitka začimb, če lahko prosim. lep pozdrav iz slo. stani
8. nov 2007 8:10
kobra 1 je napisal/a: |
Jelenčkova, "a bi bla ti moja prjatlca" da bi mi kak paklc odstopila, ker bom drugače trudi jaz Neno za težo dveh zavitkov obremenila [pika-vesela] kobra 1 [deteljica] |
15. nov 2007 19:11
Nena, tudi jaz bi 2 vrečki začimb. Pozdravček Mateja tejča
15. nov 2007 20:15
Mene pa zanima, kako ste tiste, ki ste lani kupile modelčke, zadovoljne z njimi. Baje piškoti niso šli ven. A sedaj veste kako "finto"? Če so v redu, bi pa tudi jaz Neno obremenila takrat maja! Atina
16. nov 2007 6:04
Atina, moja modelčka sta lepa, pa dobro prepojena z maščobo. Sem kar vanju nalila olje in pustila, da se je povsem v les vplio. Enako je treba naredit z modelom za maslo, če hočeš, da potem maslo pade ven. saj tudi nov pekač pripravimi za uporabo, a ne?
Letos bodo pa mogoše tudi uporabljeni. Sicer so pa meni oni lomljeni spekulasi (specculasbrokken) čist OK, pa še enostavni so za naredit.
rimljanka
16. nov 2007 6:34
Nena, tudi jaz bi imela 2 paketka začimb, če še nisem pozna? Lani si mi poslala in so bili slastni. Čestitke še enkrat za recepte. Kyara
16. nov 2007 8:08
Draga Nena,
lepo prosim dve vrečki začimb še zame.
Blanchy
18. nov 2007 12:04
Ni prepozno....domov prihajam 30.11!
Vse boste dobile, brez skrbi!
Nena-morje
22. nov 2007 21:28
jaz bi se tudi prislinila zraven, če se še da??????
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Pasta iz ingverja in česna