Takole... ne, ne bom zaprl nobene teme, zakaj bi jo... In ni da si zatiskam oči pred težavami, ki so v Ambrusu in kje drugje, ampak... ta tema pa tudi veliko drugih pač niso na pravem mestu. Ne pozabimo, da je to kuharska stran, torej v zvezi s hrano, kuhanjem in širše tudi gospodinjska stran. To ni ne verska, ne politična stran, ne za mačke, ne za pse. Odprl sem forum ostalo, da se lahko pogovarjamo tudi o čem drugem. Morda je bila to napaka. Mislil sem, da bodo v forumu teme, ki ne gredo drugam, zdaj pa opažam, da je že več kot pol vseh tem iz ostalih področij, samo kuharskih ne...
Gre enostavno za to, da ni treba na vseh forumih pisati o čisto vsem. Posebej me motijo politične, verske in ostale teme, ki pripeljejo do verbalnega nasilja in nestrpnosti. Želel sem forum, kjer gredo ljudje, ki jih zanima kaj v zvezi s kuhanjem. Če bomo forum za vse, potem ne bomo nič drugačni kot so ostali forumi, ki so za vse. In verjemite, da je večina forumov za vse, saj s tem, ko se "širiš" imaš vedno več ljudi in posledično morda več denarja. Ampak jaz bi raje malo manj tem, pa malo več kulinaričnih tem... Saj ne zapovedujem in tudi zaklepal ne bom, če ne bo prišlo do ....ističnih izpadov, obiskovalcem samo polagam v razmislek, če je res treba o vsaki novi zdrahi pisati na tem forumu, ko na Siolovem blogu vsak in njegov čmrelj piše o tem?
Poslovno je seveda dobro da je ima naš forum čim več sporočil, osebno pa menim da je pomembna vsebina, torej takšna, ki jo obiskovalci tukaj pričakujejo.
Če pa kdo misli, da lahko kaj pomagamo rešiti s takimi temami, potem me pa veseli, da jih imamo, saj te stvari je potrebno rešiti.
To temo sem odprl le v razmislek. Forum ostalo bo ostal, zato lahko nadaljujete z vsako novo politično, versko ali kakšno drugo godljo, v kateri se bo SLOvenija še prevečkrat znašla, a razmislite, če se je res na vsakem forumu treba pogovarjati o vsem? Forum ostalo sem naredil bolj kot rezervo, zdaj pa je postal osrednji kulinarični forum.
Na koncu se bojim da bo ogromno ljudi, ogromno sporočil in Jernej bo ležal v denarju a nasveta kako speci jajca na oko, da se ne razlije rumenjak, ne boste več našli.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije