29. nov 2006 21:00
vanjatajnsek je napisal/a: |
Tudi jaz sem za to, da "ostalo" ostane. Zakaj pa bi se izogibali občutljivih tem - se mi zdi, da je ravno v tem problem, ker si premnogi zatiskajo oči pred njimi. Seveda naj bo zadeva na nivoju. Ampak, ko rabiš nek nujen nasvet, pomoč ali pa rabiš le malo se "spihat", je pa le fajn, če to lahko storiš med "prijatli". Sicer pa, če nekdo v npr. temi Ambrus noče sodelovati, je pač ne bo odprl, a ne?
vanjatajnsek |
Gre za nekaj drugega. Nisi prebrala mojega prvega sporočila. Ne gre za zatiskanje oči, ampak za to, da se prave stvari piše na pravo mesto. Zobozdravniku tudi ne razlagate o ginekoloških težavah, kajne? Kulinarična Slovenija ni mesto za politične teme. Ne ker bi si zatiskali oči, ampak ker ne sodi na Kulinariko. Poleg tega se obiskovalci prepirajo, ljudje o katerih gre beseda pa nimajo nič od tega.
Če ti tema ni všeč, je ne boš odprl. To je tudi res, a potem je portal v zadnjih 20 sporočil poln drugih tem, kulinarične pa so daleč spodaj.
Zato bom naredil filter, ki teme iz ostalega ne bo prikazoval med zadnjih 20 sporočil. Vsak si bo lahko nastavil, da se bo prikazovalo vse, kot do zdaj. Spoštujem pa tudi tiste, ki se jim zdi, da je kulinarika.net prvotno namenjena hrani in potem politiki.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije