Eduscho

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

tema odprta - 26. nov 2006 10:17 | ogledi: 5.904 | odgovori: 19

Ali mogoče kdo ve, kje v Avstriji so Trgovine Eduscho? Meni najbližji je Celovec. Bila sem na njihovi internetni strani, ampak ne znam nemško, da bi lahko poiskala lokacije trgovin. Poznam edino Eduscho in Sparovemu centru v Celovcu. Vedno pa najdem tam kaj zelo uporabnega in kvalitetnega, za zmerno ceno.

JORDI

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

26. nov 2006 10:22

Eduscho je prav tako v Celovcu in sicer v City Arkaden centru. Sem bila tam ravno ta petek in res imajo določene artikle,ki se zelo splačajo.Od kuhinjskih pripomočkov (aparat za vaflje 14€, namizni božični prti od 15€) pa do zimskih oblačil ( flis jakna 14€...). Res se splača,sam moras pa pravi cas ujet znižanje. Tarja83

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

26. nov 2006 10:49

Nikoli še nisem slišala za City Arkaden center. Ali lahko napišeš, kako se pride do tja. Hvala. JORDI

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

26. nov 2006 11:12

Tarja83 je napisal/a:
Res se splača,sam moras pa pravi cas ujet znižanje.
Eduscho nima znižanj, pač pa prodaja stvari po enem posebnem sistemu. Vsak torek dajo v promet novo serijo stvari (npr. ta teden imajo moško zimsko-športno kolekcijo), stare serije ostajajo nekje 3 do 4 tedne, potem gredo iz prodaje. Itak pa največkrat prodajo v prvem tednu toliko, da v drugem ali tretjem tednu že težko dobiš posamezni izdelek. Razprodaje imajo takrat kot vsi ostali trgovci, takrat lahko posamične stvari (ki pa že prej niso bile aktualne in se zato niso prodale) dobiš tudi za pol cene ali celo samo za tretjino cene. Enkrat sem spraševala, kako se jim tak sistem splača (konec koncev sem npr. gledala zimske tekaške hlače in majico/jakno za vsega skupaj 26 €, kvaliteta pa je izgeldala odlična), pa so mi rekli, da imajo široko razvejano internetno in klasično prodajo, zaradi ugodnih cen pa tako visoko prodajo, da služijo na račun prodane količine. Se pravi podobno kot Hofer. Drugače pa Eduscho program dobite tudi v vsakem avstrijskem / nemškem Sparu (prav notri v trgovini). Sasenka

Tarja83  

26. nov 2006 11:21

Opis poti z moje strani, kot nevoznice bo vse prej kot pomoč, vem samo, da je tam nekje bolj v centru,se pravi stran od Sudparka in Kike. V petek sem zopet sla tja kot sopotnik,tako,da se opravičujem, da ne morem dosti pomagat. Sasenka, v eduscho sem bla pa prvič,tk,da nisem vedela kakšen je njihov način prodaje. Zdaj vem in hvala za poduk. Tarja Tarja83

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

26. nov 2006 11:28

Tarja83 je napisal/a:
Zdaj vem in hvala za poduk.
Joj, saj ni bilo mišljeno kot poduk (vsaj ne v negativnem smislu), sem hotela samo razložiti. Sicer pa več o tem sistemu na www.eduscho.at Brez zamere Sasenka

Tarja83  

26. nov 2006 11:51

Ni bilo sprejeto kot negativno! :). Ker je res tudi mene presenetilo,da je to taka mala trgovinica reklama pa ogromna. Zanima me pa to kaka je razlika med Eduscho in Tschibo?A je to razlika samo med Avstrijo in Nemčijo al kako? Tarja83

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

26. nov 2006 19:54

Mislim, da med tema dvema ni razlik. Njihova blagovna znamka je TCM. Sama že več let kupujem njihove izdelke in sem zelo zadovoljna. Res je tako, kot je že ena prej napisala. V torek spremenijo ponudbo na internet strani, od srede naprej pa to že lahko kupiš. Zelo kvaliteten je otroški program, da o cenah sploh ne bi razpravljala. Kdor gre v Avstrijo, se bo najlažje sam prepričal. Le prej naj na spletno stran pogleda, da bo vedel, kaj je na policah. Lep večer še naprej. limonca26

Tarja83  

26. nov 2006 20:00

Ja res se najdejo stvari.Jaz sem kupila novoletne ˝štance˝ in mi je žal,da nisem še bolj podrobno povohljala not. Trenutno majo tudi neko akcijo kave.Neki kot 2+1 gratis in sem opazila,da ljudje kar veliko to kupujejo. To o otroškem programu je pa res,saj smo bli tam službeno,ker smo kupovali darila za obdarovanje otrok,ki hodijo v naš center. JORDI v sredo grem zopet na obisk k severnim sosedom in obljubim,da bom bolj pozorna. Lep pozdrav,Tarja Tarja83

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

26. nov 2006 20:12

lahko se naročite, da vas vsak torek obvestijo po e-pošt o novi akciji! Jaz kupila aparat za sladoled, razne majce, denarnico po smešnih 10 eur(je v uporabi že dobro leto in bp), zavese, prti, rokavice kvaliteta je res odlična!!! Je pa tch tudi v Eurosparu (avstrijska radgona)!

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

26. nov 2006 20:36

No, meni je to poznano bolj kot Tchibo. Vsak teden pogledan na spletno stran, kaj imajo v ponudbi in če mi kaj pade v oči, naročim hčerki, ki živi v Nemčiji, mi kupi in prinese.Nabavila sem že razne male kuhinjske aparate, oblačila, posodo, vse zelo poceni in odlične kvalitete. Tanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti