28. nov 2006 17:58
Tarja83! Veselim se že tvojega obiska pri sosedih. In seveda napotkov, kako prideš tja. JORDI
28. nov 2006 17:58
Tarja83! Veselim se že tvojega obiska pri sosedih. In seveda napotkov, kako prideš tja. JORDI
30. nov 2006 10:30
Jaz sem pa vedno mislila, da sta ti dve znamki le kava. Si moram prov pogledati na netu kaj vse ponujajo. CARLY
30. nov 2006 10:34
Tudi jaz poznam Edusho najbolj po kavi. Včasih so prodajali poleg kave še par artiklov, zdaj pa zgleda, da je ravno obratno. LP
30. nov 2006 11:14
Moj obisk je odpadel zaradi bolezni zobarja.Mam pa kratek opis poti,ki se glasi takole: Od Kike cca 500 m dalje je en tunel,kjer se cesta malo dvigne,tam greste prvi odcep desno, pol 100metrov naprej je ena tabla na keri piše GEA.Pri tej tabli greste prvi odcep levo in nato še enkrat na levo pa ste že v garaži Arkaden centra.Tako nekako bi to moralo bit :).Upam,da bo kaj v pomoč. Drugače pa sm jaz zvedela za te trgovine preko tv reklam,saj majo zelo lepe reklame,še posebno v času Božiča. Torej JORDI upam,da najdete in če ja,kupite kaj lepega, saj je le tega na pretek :) Lep pozdrav,Tarja Tarja83
30. nov 2006 11:37
Pa saj jih je v Celovcu kolikor hočete. Se skoraj zaletite, ker je v trgovina vsakih 100m. swarovski
30. nov 2006 11:47
Iz prekmurskega konca se pridružujem debati. Naj povem, da že kar nekaj let kupujemo v Eduscho-ju v avstrijski Gornji Radgoni. Največ smo kupili za otroka, pa tudi za naju z možem se najdejo lepe in poceni stvari. Vse je kar poceni in kvalitetno. Irinka
30. nov 2006 13:33
Vse kar smo dosedaj kupili v Eduschu je super, razen likalnika. Všeč mi je njihov sistem prodaje, pa trgovke v vseh njihovih trgovinah kjer sem bila do sedaj, so izredno prijazne. Ena zanimiva informacija: Vse kar se v Eduscu ne proda, gre v Sarajevo (najbrž tudi kam drugam), tam te stvari prodajajo v trgovini po imenu Tiffany in stvari so, če se ne motim, za par evrov cenejše... Jaz sem v njihovih akcijah zamudila par stvari, pa mi jih je kasneje prijateljica prinesla iz Sarajeva. ivonja
30. nov 2006 14:39
Naj še jaz napišem (upam, da bom znala) kje je Arkaden center v Celovcu. Mi se vozimo iz Völkemarkt, oziroma iz Lavamünda (pri Dravogradu), in to po stari cesti - ne uporabljamo avtoceste. Pripeljemo skratka v Celovec mimo Metroja, Cosmosa (oboje na naši desni). In potem pelješ do konca proti centru Celovca, vse dokler ne pirpeljš na križišče na katerem je možno peljati samo levo ali desno (trikrako križišče). Tam se zavije desno, in takoj po cca 50-80 metrih je semaforizirano križišče. Iz tega križišča se proti levi strani pojavi velika tabla P (parking) čez cca 30 metrov in to je to. Zapelješ na parkin - garažna hiša v Arkaden centru.... Upam, da je dovolj jasno... Lep dan leva
30. nov 2006 15:18
Ker se nisem poglabljala, izdelki so mi pa všeč: se to da naročiti tudi iz Slovenije po internetu? Lp mojaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi