22. nov 2006 21:35
no vi imate probleme s svojimi starši, jaz pa s svojim fantom. pred leti, ko se še niti poznala nisva je imel namreč rano na želodcu...in potem veste kaj je bilo. zdravljenje, gastro itd. in si je nekak pošlihtal zadevo, ampak taka reč ni nikoli do konca rešena. ampak se ne pazi. je hrano ki je nebi smel-sploh dimljene kuhane klobase obožuje. rad ima tud feferone na pici...same take reči po katerih mu je potem slabo in bruha. k zdavniku? ni šans. gre če mora zaradi česa drugega in potem še omeni želodec, dobi tablete, zdravnica mu reče naj pride nazaj ko jih bo pojedel in potem ne gre. zadnjič je bruhal, zvečer in naslednji dan dvakrat. sem imela dosti vsega in sem mu dala pogoj:naj se spoka v enem tednu k zdravniku ali pa spokam jaz. vem mogoče malo otročje, ampak njegovo obnašanje tudi ni primerno odraslemu človeku. Šel je k zdravniku seveda zaradi nečesa drugega, ampak sedaj vsaj kaže da bo šel tudi na gastro. sicer moja grožnja še velja -v njegovo dobro, dvomim namreč da bi res spakirala, verjetno za šalo, za res gotovo ne. podobno je z zobarjem, po dolgem času sem ga naročila, je šel enih parkrat, potem pa izgubil kartonček, in ker sem vstrajala da naj sam pokliče-dec je star skor 30 let pa bom jaz klicala? in seveda ni klical za datum in sedaj spet ne ve kdaj bo šel. zdi se mu neumno da lahko jaz pa sem skoraj 8 let maljša, si vse sama rihtam, od zobarja dalje, vse lahko pokličem un otrok pa ne more. glede staršev pa nimam nekih problemov, mami je kr zdrava če pa jo kj matra gre, ati je tudi šel ko mu neki ni štimalo-vnetje krčnih žil, vendar so ugotovili zahrbtnega raka ki ga ni uspel premagat in je že dobro leto med angeli. tako da če veste kako finto kako potem kar na plano...čeprav moj dragi je trmast, njegov brat je medicinska sestra pa mu ne more nič dopovedat.... lucijana