16. dec 2006 12:20
Hvala za čestitke,
teya, torto razstavimo, predno jo načnemo, sicer se je sploh ne bi dalo rezat. Tako da kar se te torte tiče, je bilo tako, da je vsak probal en kos vsake torte, potem pa je fantova mami začela praznit hladilnik in nama dala: meso, jajca, brstični ohrovt,
... da je naredila plac za torte - not grejo isto, kot če bi bile tri posamezne torte.
ežoj, ja, sem res čarovnica, a ne? (Veš, da nisi prvi, ki mi je to rekel, jaz si domišljam, da so vsi seveda mislili v pozitivnem smislu, hehe
) No, bolezen bo čez par dni že čista zgodivina, bruham pa še vedno
in se mi zdi, da še nekaj časa bom - ja, je jade mela poitn zadnjič
(hehe, ne me napadat, saj nisem nič zanikala, samo povedala, sem da sem bolana, kar je bilo tudi res
) Jaz do zdaj sploh nisem mogla odpret tiste knjige, ker je bila pretežka in ker sem takoj na wc letela, zdaj je pa boljše in seveda s polno paro probam nadoknadit zamujeno
Tak da se bo verjetno moj lubi zdaj v tem mesecu zredil tok, kot sem jaz shujšala zadnji mesec
AnnaH, saj zdaj bi pa ti tudi že morala začet delat torto, ne? A te zanima, kake so bile te tri torte?
- spodnja: bogata kavino-orehova s kavino-masleno kremo (prav zate,
ežoj)
- srednja: čokoladni biskvit s kokosovo kremo (prirejen rafaelo)
- zgornja: angelska torta (biskvit iz samih beljakov) s prelivom iz domače marelične marmelade (oče dela najnajnajboljše marmelade na svetu) z rumom in polnjena tudi s tem in s sadjem (z vloženimi breskvami, na tanko narezanimi)
Njegovi mami je bila seveda všeč ta kavina, ker je pač nora na kavo, fantu pa najbolj tista vrhna, sadna, za njegovega očeta nisem ziher, mislim, da tudi sadna.
Veri