11. dec 2006 18:49
Se podpisšem pod Vendelino in tudi pod Vlada. Sem ga celo uspela razumeti. Sicer pa jaz tudi domačega dialekta v pisni obliki ne razumem in moram vse na glas prebrati, da vidim, za kaj gre. Loni Makaroni
11. dec 2006 18:49
Se podpisšem pod Vendelino in tudi pod Vlada. Sem ga celo uspela razumeti. Sicer pa jaz tudi domačega dialekta v pisni obliki ne razumem in moram vse na glas prebrati, da vidim, za kaj gre. Loni Makaroni
11. dec 2006 19:31
Ja, kje kje pa piše, da je to, kar piše Urshula, ljubljanščina? Saj je ta žargon pri mladini slišati po vseh večjih krajih v Sloveniji, samo začinijo ga še malo "po njihovo". Sicer pa sem tudi jaz "alergična" na tako "spakedranščino", saj sem imela v gimnazijo zelo "tečno" profesorico slov. jezika, zdaj pa sem ji zelo hvaležna, da je bila pri vsaki uri sitna! Pa brez zamere in lepo pozdravljeni! Še tole: ko berem tašno "slovenščino", se vedno vprašam, kako so ti Ljudje lahko dobili pozitivno oceno iz slovenskega jezika oz. ali so sploh končali osnovno oz. srednjo šolo s pozitivno oceno? Jih je mogoče sram, da so Slovenci? kača Sporočilo je spremenil(a) kača dne 11. dec 2006 19:35:08
11. dec 2006 19:38
M ene osebno pa sploh ne moti ,če kdo malo popestri tole našo kulinariko. Urshula kar napiši še kaj v tvojem slengu,Vlado ti pa tudi še kaj po prekmursko "pogučaj". Vsakdo in vsak posebej ima nekaj svojega in pustimo vendar ,kar je malce drugače od našega. Sicer pa tole ni tema . Radi in lepo se imejte. ursa40Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Fokača s paradižnikom in timijanom