17. nov 2006 18:48
ne bi rada kogarkoli kritizirala, ali kakšnih težkih tem načenjala, ampak bi rada samo nekaj pripomnila o tem, kar se vsi tukaj strinjamo.
Res je postalo računovodstvo v zadnjih letih precej zapleteno, zahteva nenehna izpopolnjevanja in ukrade spanja marsikatero noč.
Moja mami ima računovodski servis in ima veliko težav s podcenjevanjem njenih storitev prav zaradi takih, ki se jim sanja ne, zakaj sploh gre. Namreč dogaja se, da stranka prinese star dokument in ob negodovanju moje mame ji reče, ma sej to kar vmes daste. Ženska ne razume, da ko je enkrat poknjiženo, v računalnik ne moreš enostavno "notr dati", ampak moraš cel kup dela zbrisat in na novo poknjižit. Pri inventuri si ne dajo dopovedat, da je kaj narobe. V času zaključnih, ko gre že tako za minute, je ta isti trdil, da se on ni zmotil in da je dejansko imel toliko materiala, saj je on stehtal in drži. Po več kot 14 dneh pregovarjanja in razlaganja, da napaka sploh ne more biti na mamini strani je tip le ugotovil, da je slabo naredil program za seštevanje vrednosti zaloge in mu gre vse narobe, na koncu je dal nove podatke, ki so bili zelo drugačni od "stehtanega" - pa da ne govorim o urah, ki jih izgubiš s preračunavanjem gor in dol in iskanjem napake, ko imaš že tako dosti dela.
Da pa ne govorim, ko mu izstaviš račun, takrat so vsi jezni in živčni. Ena stranka je rekla, "ma kakšno delo, to samo v kompjuter staviš..."
Marsikdo misli, da so računovodje le nujno zlo, ko je pa kaj narobe, pa se vsi rešujejo tako, da rečejo: pokliči mojga računovodja...
matilda