6. mar 2011 15:31
Fotografije slabo odpira povsod - v receptih, povezanih receptih, na traku.
Brskalnik: Firefox 3.6.15. Vsi popravki naloženi.
tjas
6. mar 2011 15:31
Fotografije slabo odpira povsod - v receptih, povezanih receptih, na traku.
Brskalnik: Firefox 3.6.15. Vsi popravki naloženi.
tjas
6. mar 2011 15:49
Aja, še ta malenkost. Že istega nekaj časa se trak tudi ne ustavi več, če se s kurzorjem postavim na fotko na traku, tako da npr. tudi ne morem več prebrat imena recepta, h kateremu fotka paše. Mehurček z imenom se pokaže za sekundo in izgine.
tjas
6. mar 2011 17:35
Mehurček z imenom se pokaže na IE, Operi in Chrome, na FF je pa nehal delati, so morali kaj zamočiti ;-) Se bo pa treba navaditi počasi, da na vseh brskalnikih in napravah za ogled strani ne bo vse 100% vidno, ker je to odvisno od naprave same kaj omogoča. Ne mislim tule tele mehurčke, to je očiten hrošč v Firefoxu.
Glede slik imam pa isti Firefox in mi dobro odpira, žal ne morem ponoviti napake
6. mar 2011 18:09
Sem šla prav gledat, res je očitno kriv Firefox, v IE se "tekoči trak" s fotkami normalno ustavi, ko se postavim gor s kurzorjem. Eh, bi lahko sama sprobala, ane
Hehe, da vsaj vem, v čem je štos.
tjas
6. mar 2011 18:12
Ne, trak se ni ustavil je naša krivda, sem popravil. Tudi na FF se ustavi zdaj. Le mehurčka na FF ni (več) iz neznanega razloga (vsaj meni).
6. mar 2011 19:06
Počakajmo torej naslednje popravke oz. naslednjo različico FF
tjas
7. mar 2011 10:54
Zdaj spet dela en recept na IE6...
7. mar 2011 16:13
Jaz pa imam eno vprašanje, če ne plačam plus paket potem propade moja beležka? Lep pozdrav
7. mar 2011 17:12
Moja beležka nikoli ni propadla, če niste bili več naročnik Plus paketa!
16. mar 2011 5:48
Zakaj ko odprem stran z Mozzillo, ne vidim napisa Kulinarika net, manjkajo tudi figurice kot so statistika, srce, hiška na levi strani, skratka stran je napol prazna. V Explorerju pa vidim vse. Hvala. KotarcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton