2. sep 2011 9:22
Morda je pa res tako vpisala, bolje je iskati po manj natančnem nizu kot po preveč natančnem nizu. Jaz sem vpisal le kokosova salama, saj sta le dve ;-)
2. sep 2011 9:22
Morda je pa res tako vpisala, bolje je iskati po manj natančnem nizu kot po preveč natančnem nizu. Jaz sem vpisal le kokosova salama, saj sta le dve ;-)
3. sep 2011 6:26
Mene samo zanima, kdo lahko objavlja članke na KulSlo, kot je na primer tale o kalčkih, katerega avtor je Dr. Fu Manchu? Hvala, :) Vanja
3. sep 2011 8:41
Članke objavlja uredništvo KulSlo. Blogi so članki, ki jih objavljajo uporabniki.
4. sep 2011 17:56
Rimljanka ,hvala.Saj potem mi je Jernej svetoval brez oklepaja,pa sem dobila.
andreja m
13. sep 2011 19:28
Že dolgo nisem nič vprašala
Iščem v "podrobnem iskanju", recepti, v rubriko "sestavine" vnesem, na primer, moka, sladkor, slive in mi vrže en bataljon zadetkov, kjer sliv ni, vsaj nikjer v receptu. Je možno, da pobere na kup tudi tiste, kjer je "sliva" v mnenjih?
Hvala in lp
mzm
13. sep 2011 19:46
Huh ja, dobro vprašanje... Sem ugotovil zakaj narobe dela. Je pa napaka v samem jedru iskalca v določenih primerih... težko jo bom odpravil. Trajalo bo... gre za večjo težavo pri iskanju določenih besed. Hvala za opozorilo. Bom popravil... čimprej...
13. sep 2011 19:53
Mišzmoke, probaj s "češpljo", morda bo bolj izi.....
hedonist
13. sep 2011 20:05
žal bo isti problem ;-)
13. sep 2011 20:21
Za ta konkreten primer sem popravil, če bo še kje kaj čudno mi prosim sporočite.
14. sep 2011 12:58
Pokorno javljam, da pri meni sprememb ni , še vedno isto, kot včeraj.
Sem pa po pregledu prve strani in nekaj naključnih klikov na naslednjih, našla skupni imenovalec: beseda "marmelada" , pa nima veze, kakšna.
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Jabolka v srajčki