7. avg 2011 18:49
To se zgodi, če imam odprto prvo stran portala.
tjas
7. avg 2011 18:49
To se zgodi, če imam odprto prvo stran portala.
tjas
7. avg 2011 19:01
To je verjetno zaradi novega predvajalnika slik na prvi strani, Firefox 5 morda dela malo čudno pri tem "playerju". Bodo že popravili hrošča ;-)
7. avg 2011 19:04
res je, napaka se pojavlja "zadnje čase". Očitno bo hrošč. Hvala.
tjas
7. avg 2011 19:06
Firefoxe preveč hitro "mečejo" nove verzije ven Na IE, Operi in Chrome tega nisem opazil. Na FF 5 mislim, da se mi je enkrat tako zgodilo kot opisuješ.
7. avg 2011 19:09
To, da mi uspe odkrit najbolj male hroščke, je pa posledica tega, da imamk najljubše strani ves čas odprte
tjas
7. avg 2011 19:13
To se kot razumem zgodi, če je to v enem tabu, ki je skrit in ga potem spet odpreš? Potem pa KulSlo ne pusti odprt na portalu ;-) Ok, bolj taka rešitev, ampak...
7. avg 2011 23:12
Ja, mislim, da je res vedno kulinarika v enem drugem tabu, ne tistem, ki je viden na ekranu.
tjas
2. sep 2011 8:44
Pozdravljen
Rada bi prišla do recepta KOKOSOVA SALAMA(JAJČKA)od val.Napisala sem zgoraj desno,v tisti pravokotnik,kliknila,pa kot da ne obstaja.Zakaj?
andreja m
2. sep 2011 8:50
Ne vem, jaz lepo dobim 2 recepta, en je od Val...
2. sep 2011 9:13
andreja m je napisal/a: |
KOKOSOVA SALAMA(JAJČKA) andreja m |
Če si vtipkala tako kot tukaj, brez presledka med salama in oklepajem, je brskalnik besedo SALAMA(JAJČKA) dojel kot eno in je seveda NI MOGEL n ajti, ker ne obstaja v zapisu naslova recepta.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso