23. dec 2010 14:20
Jernej pozdravljen! Mene pa zanima zakaj se mi pri forumih prikaže samo prvih 20 tem, ne glede na to, da kliknem na vse? Hvala in L.P. gerna
23. dec 2010 14:20
Jernej pozdravljen! Mene pa zanima zakaj se mi pri forumih prikaže samo prvih 20 tem, ne glede na to, da kliknem na vse? Hvala in L.P. gerna
23. dec 2010 14:32
Ojej, ne spet isti stari hrošč, se kar sam dela ;-(
Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +
23. dec 2010 14:34
uuu pa res :) ne moremo vsi vsega vedeti :) hvala :) spelja
23. dec 2010 15:58
A si hrošča že "pomendral", ker zdaj mi pa spet dela! Hvala L.P. gerna
27. dec 2010 16:59
Zanima me, zakaj so v moji mapi povsem "normalne" fotografije, potem ko jih posljem k receptu in pogledam v mojo belezko, spremenjene, "podaljsane", popacene, ne vem kako naj opisem, skratka so neuporabne in jih moram zbrisati. Kaj bi bilo lahko narobe? Hvala in lp lp lučka
27. dec 2010 17:02
Morda ti kaj narobe prikazuje v beležki. Poskusi poslati eno in je ne izbriši, pa bo Bojan videl, ali je res popačena ali samo deluje tako v beležki...
28. dec 2010 10:01
Uau, kako hitro se danes nalaga stran! :) Eko, na to sem čakala! ;) Hvala, ker ste odpravili težavo/e!! :)
majacebelica
2. jan 2011 21:48
Pozdravljen Jernej!
Danes sem poskušala poslati eno voščilnico, pa ne gre.Ne da se nastavit datuma, ker še ni letnice 2011.
LP Iva
Iva
2. jan 2011 22:16
Urejeno. Hvala za opozorilo.
7. jan 2011 20:47
eno vprašanje. Kaj lahko pod sliko torte, ki sem jo spekla po receptu iz knjige Alenke Kodele, napišem recept, med komentarje? Hvala za odgovor. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Milijonska juha