5. dec 2010 8:31
hvala, Jernej, za dodano "pošlji prijatelju". Vendar, ko sem poskusila uporabiti, mi je napisalo, da se moram prijaviti, pa sem prijavljena.
lp veverica cak
5. dec 2010 8:31
hvala, Jernej, za dodano "pošlji prijatelju". Vendar, ko sem poskusila uporabiti, mi je napisalo, da se moram prijaviti, pa sem prijavljena.
lp veverica cak
5. dec 2010 9:52
Vem, ne dela še...
Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +
15. dec 2010 11:24
Že nekaj dni mi ne dela podrobno iskanje. Kaj bi lahko bilo narobe? kuharca87
15. dec 2010 12:12
Kateri del točno pa naj ne bi deloval?
15. dec 2010 12:37
Ko kliknem "Podrobno iskanje", recimo pri receptih, se mi stran sicer odpre, a na spodnjem delu ni okenc, kamor se vpisuje iskane besede. Ta del strani je čisto prazen. Ne deluje nobeden od 4 zavihkov (Recepti, Forum, Lokali, Ocene lokalov). Upam, da sem dovolj natančno opisala. kuharca87
15. dec 2010 12:48
Meni vse deluje Kateri brskalnik pa uporabljate? Morda imate izključen Javascript, simptom je že takšen.
15. dec 2010 12:51
A lahko resetiram odgovor pri nagradni igri?
sara
15. dec 2010 12:57
Uporabljam Mozillo. Pogledala sem nastavitve in je pri Enable Javascipt kljukica. Se pravi, da je problem pri meni in ostalim normalno deluje? kuharca87
15. dec 2010 13:01
Odkrila sem še nekaj - če stran osvežim, dela normalno. :) Vseeno hvala za pomoč. LP kuharca87
15. dec 2010 13:16
Sara: Žal ni te možnosti, je nimam niti "ročno" :-/
Kuharca: Meni dela v FF 3.6 normalno brez osvežitve, mora biti pri tebi nekaj narobe, morda ko boš računalnik resetirala bo delovalo prav. Mislim da drugim deluje sicer bi imel vsaj 10 zasebnih sporočil zdajle s to težavo ;-)
Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira