24. okt 2006 16:01
EGOta, pa še tega le občasno, ker drugih jogurtov ne prebavljam, ker nimam encimov... LP Drejček
24. okt 2006 16:01
EGOta, pa še tega le občasno, ker drugih jogurtov ne prebavljam, ker nimam encimov... LP Drejček
24. okt 2006 16:59
Mene napenjajo taki brez in s kemijo, sploh če pojem kak škrobni dodatek - kruh, misli, cornfleks. mamka
24. okt 2006 18:51
Meni je navaden EGO všeč, poleg tega pa kefir - od Spara je dober in po ugodni ceni. Blanchy
24. okt 2006 19:22
LCA 1,6%, dodam mleto laneno seme,kalčke ali žličko pivskega kvasa. kobra 1
24. okt 2006 19:35
Res, je odličen LCA,vendar vas morem popravljati ima 1,5% maščobe, zdaj sem pogledala Kako paše, če imaš zamašen nos lp Anamarija
25. okt 2006 8:22
Pri nas jemo Jogobelline jogurte, LCA in tu in tam Vitalinea, okus vanilije. Včasih kupim tudi Sparov kefir in čvrste jogurte( za moj okus najboljši so od Ljubljanskih mlekarn). Pekarica
25. okt 2006 10:21
Jaz jem lahki navadni jogurt od Ljubljanskih mlekarn, ker mi je najbolj všeč. Sadnih jogurtov ne jem. Najraje pa imam kefir, ki ga pripravljam sama doma iz mleka 1.5 ali 0.5 % mm. Julija
25. okt 2006 10:57
tudi jaz jem LCA od zelene doline z mešanico semen:lan, sončnično seme, sezam, čučne peške ali pa z oavsenimi kosmiči. lep dan ZLATA
25. okt 2006 11:03
Meni se še zdaj cedijo sline po jogurtih, ki jih danes več ni, še posebej po Megamilkovih. Kot otrok sem bila pa hecna, sadnih tudi probat nisem hotela, navadne (še tiste iz tetrapaka) sem mlatila pa kot za stavo. Naš hladilnik na morju (ajmar z mrzlo vodo) jih je bil vedno poln. Sem pa prav vesela, da sem doma, kjer sem. Ko sem bila v Angliji, sem skoraj umrla, ker nikjer nisem našla navadnih jogurtov (takih brez vsega), pa še lani v Berlinu me je skoraj zložilo, navaden jogurt je bil ali smetanast ali pa pocukran. Sem zabila nevem koliko časa, da sem ga končno našla. Loni Makaroni
26. okt 2006 11:41
Joj, midva sva nora na jogurte! V hladilniku je vedno zgornja polica rezervirana samo za jogrute, ki jih je res ogromno gor... Jaz mam rada tiste najbolj nezdrave, sladke, po možnosti s čokoladnimi koščki:) Obstgarten in Danone, on ima pa najrajši višnjeve tiste malo večje, ne vem, od katere mlekarne, pa tudi tiste vanilija višlnja in smetanove. No, saj jaz mam tudi rada vse te, ki jih ima on rad. Potem imava pa vedno še kake navadne doma, že zaradi peciv in sladoledov, pa včasih za kar tako, kadar dam kako sadje not. Od navadnih imam najrajši imam trdne 1,6 in pa lahko tekoči jogurt, mislim, da je celo probiotičen, tak s svetlo zelenim pokrovčkom:). Lahke mam rajši, ne zaradi kalorij, ampak mi je pač posneto mleko na splošno boljše in ga lažje prebavljam, tak pač je:) VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Klasična pizza
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento