22. okt 2006 22:28
Pri nas doma pa smo takega mnenja: malo mastnega na govedini ne škodi. Polnomastno mleko, ki ga kupiš, je itak čist sprano, tako da od maščobe ni niti "m". Namesto margarine na kruh namažemo maslo, ker je bolj dobro. Olje uporabljamo v kombinaciji z mastjo. Smo imeli poskuse čist zreducirat te stvari, ne zaradi kil ampak zaradi holesterola, pa je bila naslednjič slika še bolj porazna. Tako pač jemo čist normalno in ne zdesetkano hrano; končno pa, zakaj je toliko zarostanih sklepov in slabih kosti? Ker ljudje jedo tako slabo hrano, da se bog usmili .
V kolikor pa nekdo poje kalorično toliko, da bi zadoščalo za rudarja, sam pa dela neprimerno lažja dela - ja normalno da telo to nekam pospravi za kakšne hude čase. Vsega pomalo nikakor ne more škodit. Takšno je moje mnenje.
Sem bila tudi jaz bolj bucka in sem pojedla kar mi je prišlo pod roke. Potem pa sem začela tako: ali jem, ker sem lačna ali zato, ker je dobro? In sem dobila odgovor, da je človek zelo hitro sit z malo hrane. Pač v glavi začneš hujšat, pa gre.
Se pa strinjam z vami vsemi: KulSlo nudi takšne stvari, da moraš preklemano pazit, da te ne zavede. Hja, sami smo si krivi, kaj pa tak radi kuhamo!!!!!
titta