23. okt 2006 9:39
Hehe, sploh se pa smešno sliši: zažgali ste večerjo ali pazite, da se ne prismodi, se mi zdi, da so taki napotki nekak lepši v tikanju:)
Hihi, ežoj, potem imaš pa enako staro hčerko:) Moj fant je imel tudi kar hude probleme se navadit tikat mojega očeta - oče nekaj časa še vedel ni, da ga še vika in je nekrat bil čisto paf: kaj ti mene vikaš, al kaj??? In mu je seveda to prepovedal:) Potem se pa lubi nikakor ni mogu navadit in je ves čas uporabljal pasiv, potem sem je pa le okorajžil in zdaj ga tika:) Je bil prav ponosen, ko mu je ratalo - oče seveda ni nič opazil, njemu je bilo normalno, da ga tika:) Mami pa itak tika, s tem ni mel takih problemov:)
Jaz pa njegove vikam, ker mi pač (še) niso rekli, da naj jih tikam. Včasih je malo hecno, ker mam sploh njegovo mami res rada (in ona mene:), pa se malo trapasto sliši, da nekomu rečeš: rad vas mam:) Ampak pri njih so tako navajeni, tudi ona še vedno vika svojo taščo, tako da bo verjetno tako kar ostalo. Fantu je malo čudno, ampak jaz ju pa tudi ne morem začet kar sama tikat, če mi ne rečeta:)
Veri