Digitalni fotoaparat

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

18. okt 2008 15:46

Aja, pa še to, sem ga naročila kar po internetu (prej sem prebrskala, kje so najbolj ugodni) in mi ga je uspelo najti za 199€ v kompletu s spominsko kartico 2 GB, polnilnimi baterijami in polnilcem in torbico. Poglej, "tvoj" ima takole spletno ceno pri enem od spletnih prodajelcev, kjer sem tudi jaz naročila svojega: http://www.mixi.tv/katalog/product.php?keywords= se kar splača. Tule so trenutne cene drugje (za komplet s kartico): http://www.ceneje.si/nikon-digitalni-fotoaparat-co Tudi karakteristike se mi zdijo dobre. Po mojem ne fališ nič, če se odločiš zanj. Poglej še malo teste, ga kar hvalijo: http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/0 http://www.infosyncworld.com/reviews/digital-cameras/nikon V glavnem, jaz, kot Nikonova "fenica" sem za, ti bodo pa še drugi kaj svetovali. mamaF - Mojca

sarazeleznikar  

član od: 30.9.2006

sporočila: 9

18. okt 2008 19:12

oo hvala mamaF za vse te informacije. Tisto temo s fotoaparati pa sem izgleda da ponesreči izpustila aja pa še to, tudi jaz pravim da so Nikon fotoaparati najboljši...drugače pa nikoli nisem kupovala izdelkov preko MIXI foto video in me zanima če si imela s fotoaparatom kakšne probleme ali pa s časom dobave(npr. pošiljka prišla teden kasneje)? No še enkrat hvala, si mi dala spodbudo za nakup tega "mojega" fotoaparata. Lp, Sara

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

18. okt 2008 20:23

Jaz lahko to trgovino samo pohvalim! Za rok dobave je bilo navedeno 2 dni in so me že naslednji dan poklicali, češ, da sivega (kot sem naročila v kompletu) trenutno ni na zalogi in bi morala čakati 2 tedna, je bil pa na zalogi črne barve, ki ga lahko dobim takoj. Tako sem se odločila za to opcijo in naslednji dan je bil aparat pri meni. Plačaš po povzetju, stroški poštnine so točno taki, kot so navedeni na spletni strani, sam fotoaparat pa je originalno tovarniško zapakiran in v garanciji, tako, da, če je kaj narobe pošlješ nazaj in uveljavljaš garancijo. Konec koncev tudi v navadnih trgovini ne moreš preizkusiti izbranega modela in navadno šele doma odkriješ, če je kaj narobe. No, jaz nisem imela nobenih problemov, zato ti spletni nakup tam samo priporočam. Ko oddaš naročilo, ti pošljejo potrdilo na tvojo e-pošto, tam je tudi natančno navedeno, kdaj boš aparat dobila, če pa pride do kake spremembe, te obvestijo telefonsko oz. po mailu. mamaF - Mojca

Alcika  

član od: 14.9.2008

sporočila: 192

11. sep 2009 22:59

Osvežujem tole temo in sicer kupujem nov digitalni fotoaparat. Nekako me je v kupu vseh, zaneslo na Samsung WB 550. Zanima pa me, ali kdo ima ta fotoaparat in kako je z njim zadovoljen? Hvala za vse odgovore in mnjena. Alcika

kozamurnik

sporočila: 2311

12. sep 2009 5:25

Meni je en prodajalec rekel:"najboljših" fotoaparatov ni.So le zelo dobri,kot vse ostale stvari.Kdor vam skuša prodati najboljšega,naklada! Ne pomaga vam" najboljši "aparat,imeti morate prirojen smisel za fotografijo.Seveda se da marskikaj naučiti, o tem ni dvoma. Sama sem grozen fotograf, ampak sem v stiku z ljudmi, ki se stem profesionalno ukvarjajo in vam povem, da se dober fotograf rodi.Na desetine posnetkov za eno dobro fotko.Katera je je ta prava preprosto ve,jaz pa razliko opazim,ko mi to pove. Na Kluso so nekatere izredne fotke(matilda,lucka 52) tudi anamarija 1 ima nekaj zelo lepih( a si na dopustu?!)pa stanar.r,cherry, pa ycrna,trenutno bodi dovolj,oprostite tiste,ki sem vas pozabila). Hotela sem le povedati, da aparat ni vse. kozamurnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 12. 2009 05:29

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

12. sep 2009 8:40

Jst imam Olympus µ 1020, 10 megapixel in 7x optični zoom. Ima tudi dvojni stabilizator slike in en kup raznih moznosti in nastavitev. Je še dokaj nov, tako, da se še nisva čisto spoznala, ampak do sedaj je SUPER! Všeč mi je ker je majhen, ga lahko das tudi v žep in ima dokaj dober zoom (mi prav pride na kakšnih prireditvah, koncertih,...). Samo pa v primerjavi s trenutno ponudbo ni eden izmed cenejših. Drugače pa je zelo dobra stran tudi tale: http://www.dpreview.com/ lahko malo pogledaš ocene, teste, primerjave,... Lizzie

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

12. sep 2009 9:39

Tudi jaz sem šla v trgovino ki prodajajo fotoaparate in sem se prepustila prodajalcu da mi je svetoval in predlagal nekaj podrobnosti o fotoaparatov.

Sama sem mu edino omenila kaj bi približno rada ,nakar mi je svetoval NIKONA L100 ,vse mi lepo razloži in naknadno sem kupila tudi baterije za polnjenje kar mi je tudi svetoval saj so bile zraven priložene čisto navadne oziroma za enkratno uporabo.

Zdej pa se začnejo problemi kar sem bila zelo razočarana kajti začelo se je pri baterijah. Najprej sem uporabila baterije ki so bile priložene,medtem pa sem nafilala še baterije za polnit.

Baterije ki so bile za polnit dam v fotoapart in se nikakor ni hotel prižgat,nakar sem besna odhitela v trgovino kjer sem ga  kupila in mi drug prodajalec pove da edino ta fotoaparat ne sprejema baterij za polnjenje. Čisto sem znorela saj lahko bankrotiram glede baterij da jih kar naprej kupujem,nakar so se nekako potrudili in poklicali servis da se da nekako nadgradit da se potem lahko uporabljajo tudi baterije za polnit .

Hočem samo povedat da bi morali imeti glede aparatov tudi strokovnajke v trgovinah saj takrat ko kupuješ ne moreš vsega vprašat pa tudi nismo vsi vsevedi.

Na servis ga še nisem nesla ker si me to zgodila ravno zdej in upam da mi rešijo problem drugače aparat vrnem in zahtevam denar. 

vsem lep nakup 

-pika

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

13. sep 2009 9:15

kozamurnik je napisal/a:
( a si na dopustu?!)

Ja, sem bila v ZDA!

Anamarija

kozamurnik

sporočila: 2311

13. sep 2009 14:05

Welcome home,anamarija1,A bomo videli tudi fotke? Malo smetim,pardon. kozamurnik

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti