Hurgada

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

17. okt 2006 10:42

Meni osebno je zelo zanimivo pokukat v tuje kulture.In ko pristajamo na Brniku mi pogled na okolico vedno znova potrdi pregovor: "povsod je lepo, a doma je najlepše". Tako da v bistvu imaš prav Malčica, doma je najlepše , vendar se tega zaveš ko vidiš še kaj drugega. Vendar morje se pa niti približno ne more primerjat. Naš hotel je" El Samaka beach",nobenih ščurkov ali kake druge golazni. Aki

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

17. okt 2006 14:00

Na naše morje pa tudi jaz ne morem zavit, oziroma skozi vse leto gremo tja na nedeljske sprehode, samo poleti ne. Zato pa naše gore, hribi, reke. Res je, povsod je lepo, doma je najlepše. Sem pa že zavila tudi čez mejo, da ne bo pomote, pa sem ceplena kar za nekaj časa, da ne grem. Malčica

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

18. okt 2006 22:36

Haj, prav imajo tisti, ki prisegajo na all inclusive varianto. Hoteli tam so prekrasni, notranjost enkratna, hrana (še posebej slaščice) superca. Ampak le za 4 ali 5 dni. potem se tega naješ in notranjosti nagledaš. Čez ograjo pa bolje da ne kukat. Ali se ti zasmilijo, ali si zaželiš lepe slovenske hribe in doline ali pa še enkrat zaokrožiš po hotelu in se še pre dohodom domov počutiš kot magnat. Tak pač je. Mi Štajerci pravimo: VUNI JUJ JUJ, NOTRI FUJ FUJ - TU PA JE OBRATNO. titta

ZOHA  

član od: 25.5.2006

sporočila: 119

26. nov 2006 14:19

Takole! Mama in ata sta se danes vrnila iz Hurgade.Bivala sta v hotelu Siva grand beach ****+.Bila sta več kot zadovoljna in se zagotovo vrneta še nazaj.Pravita da je bilo tako čisto in strežejo ti na vsakem koraku.Hrana odlična.Probala sta vse in jima ni bilo nič.Šla sta v Kairo in na ogled koralnih grebenov.Tako sta navdušena da nam je kar odleglo ker je bilo to darilo za mamim rojstni dan. ZOHA Sporočilo je spremenil(a) ZOHA dne 26. nov 2006 14:20:19

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

26. nov 2006 17:59

Sem tudi jaz vesela da sta se imela lepo, ker sem bila ena od navijačic Aki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti