Zadnjič je Veri spraševala, katera posodica je najbolj primerna za nošenje hrane v službo, mene pa tokrat zanima, KAJ si nosite v službo za malico. Moj dragi je namreč začel delati v novi službi, kjer ni menze niti možnosti, da bi si kje lahko kaj kvalitetnega kupil za jest. Imajo le avtomat s sendviči; ta pa, bi rada, da pride v poštev le v skrajni sili.
Razmišljala sem, da bi se lahko (končno) naučila doma delati bureke, jih lahko naredim večjo količino, zmrznem, in mu jih pripravim, kakšne pite, pa seveda doma narejene sendviče,... V poštev pridejo tudi kakšne rižote ali enolončnice -če bi jih še zelo vroče dala v posodico, bi bilo po moje čez tri - štiri ure še čisto uredu; pa kakšne tortilje,...
Zanima pa me tudi, kako si urejate te malice za v službo. Najbrž posebej pripravljati vsak dan še obrok za v službo vzame preveč časa; si skuhate kosilo tako, da si ga lahko potem vzamete še v službo ali si ga pripravljate posebej? Ali pa si pripravljate kakšne take stvari, da si lahko vzamete več dni zaporedoma (da je par dni obstojno v hladilniku)???
Bom zelo vesela kakršnih koli idej, nasvetov,...
Pa lep pozdravček!!!
nike