16. okt 2006 14:42
Uau, Veri, a si šla za dva dni v službo?!
Sori, mal heca more bit :)
Si očitno ena izmed tistih, ki so nori na sladkarije - tako kot jaz... ampak dokler se nam to na teži ne pozna, je čist okej, ane :)
Sej jst že tko in tko dovolj sladkarij pojem, tako da mi po eni strani paše, da jih on ne je, saj bi jih drugače jedla še fuul več, kar pa ne vem, če bi blo še tok fajn... za mojo postavo mislim, hehe...
Smotan je edin to, da bi lahko jedla malo več doma narejenih stvari - peciv, tort pa to, ne pa da si skos kupujem neke čokoladice, ki sem se jih že vseh naveličala...
No, pa sej je zadnjič reku, da če bom delala kakšne čokoladne stvari, da jih bo jedu - morem provat kej. Ampak sploh ne vem, kaj nej nardim in kako, saj s peko sladic pa res nimam NOBENIH! izkušenj. Vse kar sem nardila v življenju sladkega so trije štrudli in ena torta hehe...
No, aja, pa enkrat sem spekla en makov biskvit pa dvakrat muffine... To je pa RES vse :)
Sam ti si res pridna, ni kej...- Kje najdeš čas za kuhat kosilo, pol pa še ne vem kaj vse zraven... Men je že to, da kosilo skuham, čist dovolj kuhanja na dan... Časovno - drugače namreč ful rada kuham. Že tko nonstop sam delam neki... (mam tri mesce staro punčko doma)
Definitivno se mi zdijo tile tvoji kiši ful zanimiva stvarca in bom provala nardit kej. Če si tolk prijazna, mi lahko pošlješ kak recept od kakega zelenjavnega na ZS (če praviš, da so iz knjige...da ne bo kej narobe)
Drugače pa to sploh ni res, da mam omejitve glede kuhanja zaradi njega - on drugače sploh ni vegetarijanc!!! On je vegetarijanc zarad mene!!! Tako da sem lahko, ravno nasprotno, ful vesela, da mi nikol ni treba kuhat kakšnega mesa (al pa da mi ni treba delat vsakmu posebi neki), pa da ima ful rad hrano, ki jo skuham... Sej mu še sama kdaj rečem, da naj si kr kup kakšno meso, zarad mene, pa pravi, da ob moji hrani nima nobene potrebe po njemu :) On vedno govori, da bi mogu vse tiste, ki majo tok za povedat čez vegetarijance (sploh v tovarnah, delavci, sej veš, kakšni so nekateri, ki mislijo, da se brez mesa ne da živet niti dva dni skupaj in da če ne ješ mesa, da imaš na izbiro sam krompir pa solato), prpelat k men na kosil, pa bi bli vsi tih :)
Men se pa to ful fajn zdi, da mu je všeč, kar skuham, ful, saj nisem nikoli prej veliko kuhala in sm mislila, da sploh ne znam - šele odkar sm z njim (dve leti bo), sm čist not padla in skos neki novga sprobavam (čeprav je še tolk stvari, ki jih nisem še nikol naredla...)
Za tist lunch box bom pa pogledala v Merkurju, hvala.
Hvala tudi za vse druge informacije, pa ne, nisem si premislila v svojem mnenju po tvojih postih, hehe, sej vidiš, da sm jst tut ena nakladačica :) :)
Pozdravček!!!
nike
Sporočilo je spremenil(a) nike dne 16. okt 2006 14:48:47