18. okt 2006 15:30
Vidim, da je živi čvek bil, zanima pa me, katere vse ste se tega udeležile - kaj čmo babji firbec rrr
18. okt 2006 15:30
Vidim, da je živi čvek bil, zanima pa me, katere vse ste se tega udeležile - kaj čmo babji firbec rrr
18. okt 2006 16:12
...žal sem morala čvek prešpricat...po 1.novembru upam da se bo dalo spet lažje dihat Vesna Leben
18. okt 2006 17:34
Ahaaaaa zdaj ste pa firbčne, kaj? Saj bi vam povedala, da smo bile jaz, dušanka, nena-morje, stana.r, loni, vrana, lidka, rimljanka, dragička ampak ne boooooooommmm, ker sem . jade
18. okt 2006 18:47
bravo jade Loni Makaroni
20. okt 2006 12:20
Hej deklice, moj računalnik je pravkar prišel domov iz "bolnice". Popoldan bom dala slikce v album, pa boste lahko videle, kdo je bil Vsem lep dan, udeleženkam "živega čveka" pa hvala, da ste prišle - saj je bilo prijetno, vsaj meni!!! Loni, ob priliki dobiš drugo "ta zeleno flaško" obljubim Dušanka
20. okt 2006 12:22
Oj oj duši, končnooooooooooooo. jade
20. okt 2006 12:45
Komaj čakam, na oboje - flaško in slikce. Pa veselo okrevanje računalniku::: Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Poširane hruške