11. okt 2006 14:42
Ne vem Ligojna, slab odziv. Nas bo res samo pet? Morda se pa le še katera ali kateri odloči..... Dobrodošli na čvekcu Dušanka
11. okt 2006 14:42
Ne vem Ligojna, slab odziv. Nas bo res samo pet? Morda se pa le še katera ali kateri odloči..... Dobrodošli na čvekcu Dušanka
12. okt 2006 9:17
Dušanka, ne se sekirat, se bomo pa me drle vsaka za 5, pa bo Loni Makaroni
12. okt 2006 9:42
Kakšen je zdaj to odziv?????? Če se lahko jaz prikotalim z mojim metrskim trebuhom od tako daleč bo pa ja še katera prišla. jade
12. okt 2006 9:53
Ja, malo je to nerodno med tednom okol laufat, posebno za nas malo bolj oddaljene...ker smo eni takšni, da, če gremo za en dan, ga biksamo 3 dni skupaj. Bi pa tako rada videla še pred Novim letom ono, ki se bo prikotulčkala v civilizacijo! Naslednji živi čvek je pa v Izoli 28. 10. ob 14.00 uri v eni gostilni blizu enega hotela. Prijavite se lahko anamariji1 na ZS. Saj veste, kako je morski zrak blagodejen...torej, v akcijo. Ognjič
12. okt 2006 9:58
jade
12. okt 2006 10:20
Dober dan vsem! Dne 28.10.2006 bo Izoli druženje dobrovoljčkov. Dobimo se ob 14 h pred hotelom Zdus Delfin Izola, restavracija-pizzeria-kantina. Ker se dobimo ob taki uri, bo najbrž treba kaj pojesti. Imajo: Prvi me ni Drugi me ni Tretji me bo Če se odločimo za menuje bo treba naročiti prej. Imajo tudi vseh in še več vrst pic. Za to varianto ne bo potrebno predhodnega naročila. Vašo udeležbo sprejmem do 23.10.2006 po ZSju, kot je že naša Ognjič povedala. lp Anamarija
12. okt 2006 10:52
No, pri Jurmanu, če boste še po 20 uri tam, kar zelo dvomim, pridem pogledat... ( Imam predavanja, pa se mi zaključijo ob 19:30 uradno. Včasih nas spusti kaj prej...) A za Jurmana zdaj velja? Do kdaj ste bile ponavadi? Če ste se kaj zasedele?
12. okt 2006 11:01
Ojla! Dušanka prav žal mi je, vendar popolnoma brez zgornjih zob res ne morem priti in samo v torek bom brez, v sredo jih že dobim. Zelo mi je žal, pa drugič. Lep pozdrav ! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 12. okt 2006 11:08:11
12. okt 2006 11:21
Kaj je sedaj to Beba in Verovnika A sta se dogovorili, da sta istočasno škrbasti Pa saj to sploh ni problem. Ko bomo fotkali, bosta pač zaprli kljunčka, pa bo, a ne punce! Pri teh letih smo pa tako ali tako enkrat eden, drugič drugi brez zob - uskladit bi bilo nemogoče. Lidka, zelo so različne ure, do kdaj zdržimo. Morda katera ostane po osmi, jaz verjetno ne bom zdržala toliko časa sedet, saj veš, moje noge.... Sploh pa to ni zadnjič, da se najdemo. Bo še prilike. Dobro bi bilo, da nekoga pokličeš, ko imaš namen priti, da ne hodiš zastojn. Dušanka
12. okt 2006 11:40
Dušanka, oprosti , ker sem tukaj napisala, zaneslo me je, ko sem prebrala prejšnji post. Upam, da mi nisi zamerila. lp P.s. Jaz pri Jurmanu žal ne morem priti, pa kdaj drugič, lepo se imejte. AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Rogljič Croque Madame