11. okt 2006 10:50
hehe, rimljanka, dokler bo Vandelina z nami, bomo večno mlade:) A ni to fajn?;) Glede teh pik se mi pa zdi, da je odvisno od tega, kaj kupiš kot tisto ekstra; če je to nekaj, kar itak skoz rabim, pa ostane, res nimam problemov, več kot toliko kot rabiva itak ne pojeva, glede na to, da sva pribiližno 10-15 let že enako težka, mislim fizično, karakter ne šteje, hehe:) Če torej enkrat kupim še eno paradižnikovo kašo, da se mi zaokroži znesek, se res ne sekiram, ker mi je itak čisto vedno zmanjka, ker ima moj ljubi strašno rad pico:) Nama se zelo obnese to, da greva v trgovino samo enkrat na 14 dni, saj tako res manj zapraviva. Kadar greva, vedno kupiva še kaj, kar ne bi bilo nujno treba, ampak saj v tem je čar življenja, sicer bi lahk jedla ves čas samo kruh in mleko... Kaka malenkost, ki te razveseli ali dvigne, ko ti pade "cukr",... In če si jo privoščiva 2x na mesec, se pa res ne bom sekirala;) pa naj zaslužijo tudi trgovci, saj oni tudi delajo:) Če greva manjkrat v trgovino, je teh malenkosti seveda manj in to se je pri naju najboljše obneslo. Kruh itak peče kruhomat ali pa sama na roke, jogurte nekatere delam sama, nekatere kupim, ampak itak oboji dovolj dolgo zdržijo, mleko imava za vsak slučaj vedno alpsko na zalogi, sicer pa ga kupim več, ko grem in potem takrat delam sladolede in vroče čokolade:) Za vse ostalo je pa itak tržnica ob sobotah. Zdaj ko so pa gobe in kostanj, pa itak komaj dohajam vse, kar moram skuhat, da se mi ne pokvari... Imam krasno mami in fantove starše, ki naju pridno zalagajo:) Veri