26. sep 2006 15:14
fajn, da smo spet pri miškah, simpatične živali, dokler niso v kuhinji:) A ima katera kako slikco oz. link do slikce od tegale? Ker si ne predstavljam čisto, TVja pa nimava, zato sem bolj analfabet v reklamah... Veri
26. sep 2006 15:14
fajn, da smo spet pri miškah, simpatične živali, dokler niso v kuhinji:) A ima katera kako slikco oz. link do slikce od tegale? Ker si ne predstavljam čisto, TVja pa nimava, zato sem bolj analfabet v reklamah... Veri
26. sep 2006 15:36
Veri, TW itak ne vidiš na tvju http://order.tupperware.com/coe/app/home Sem našla na netu, da ne bo pomote. lp, Marija Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 26. sep 2006 15:37:16
26. sep 2006 19:53
Sicer sem bila do sedaj modro tiho in sem le spremljala te vaše debate, bi pa rada povedala, da me je včasih kar groza, kaj se sedaj na forumu dogaja. Me je kar strah, kje bo kdo kaj zameril ali se počutil ogroženega. Zato pa tudi ne sodelujem v nobenih takšnih debatah. Ne vem, se mi zdi da prej ni bilo tega. Kakorkoli že povem lahko konkreten primer, ko mi je nekdo danes poslal zasebno sporočilo, ker sem ocenila njegov recept z le 4!!! Haloo?? biba
26. sep 2006 20:00
biba je napisal/a: |
Ne vem, se mi zdi da prej ni bilo tega. Kakorkoli že povem lahko konkreten primer, ko mi je nekdo danes poslal zasebno sporočilo, ker sem ocenila njegov recept z le 4!!! Haloo??biba |
26. sep 2006 20:11
biba je napisal/a: |
Sicer sem bila do sedaj modro tiho in sem le spremljala te vaše debate, bi pa rada povedala, da me je včasih kar groza, kaj se sedaj na forumu dogaja. Me je kar strah, kje bo kdo kaj zameril ali se počutil ogroženega. Zato pa tudi ne sodelujem v nobenih takšnih debatah. Ne vem, se mi zdi da prej ni bilo tega. Kakorkoli že povem lahko konkreten primer, ko mi je nekdo danes poslal zasebno sporočilo, ker sem ocenila njegov recept z le 4!!! Haloo?? biba |
27. sep 2006 8:20
Biba, si nsiem mogla pomagat, pa sem šla malo nazaj brat, kateri recept si ocenila. Oceni vsak po svojem okusu, mene je motilo to, ker so nekateri recepte ocenjevali, brez da bi jih probali. Loni Makaroni
4. okt 2006 8:47
Pa daj Jamoni, nehaj!!!!! jasna
4. okt 2006 9:20
Mene pa zanima,če se ta miška dobi samo pri tupperware?Hvala za odgovor. LP Stanka Stankaa
4. okt 2006 9:47
jasna1 je napisal/a: |
Pa daj Jamoni, nehaj!!!!! jasna |
4. okt 2006 9:49
Atina zamudila si en njen post, ga je jernej najbrž brisal ker je bil spet del reklame... p, mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike