kako se kaj obnese od Tapperwerja miška za brušenje nožev
Bernarda
kako se kaj obnese od Tapperwerja miška za brušenje nožev
Bernarda
25. sep 2006 12:47
Baje je super. Sama je sicer nimam, ker uporabljam druge nože. Vsi, ki jih poznam in ki jo iamjo, pohvalijo...
25. sep 2006 13:12
jaz jo imam in je super. jasna
25. sep 2006 13:22
ali je to za vse nože-npr.Fisserjeve Bernarda
25. sep 2006 13:47
Me že celo dopoldne prsti srbijo, ker me je precej podražilo, da je Bojan zaklenil temo od Barbolinke, v kateri se je pohvalila, da je kupila posodo od Flisserja po zelo ugodni ceni in zraven še nože. Res ne vem, v čem je bil problem, da je bilo treba temo zaklenit. Če je bila tako moteča, bi jo zbrisal, ne pa zaklenil, menda Barbolinka ni prodajalka v Merkurju in plačana od prometa prodaje znižane posode. Potem bi se morale zaklepat vse takele teme, odpiramo jih pa zato, da se medsebojno informiramo, mar ne. Sama imam že kar nekaj let, pa še vedno izvem marsikaj novega, za vse se pa človek tudi ne more informirati in vedeti. LP
25. sep 2006 13:53
Jaz imam tudi oči na pecljih, rada bi imela komplet fisslerjevih ekonom loncev, stane 40.000 K, ko bo kje kaka akcija, bom vsakega namiga zelo vesela. Loni Makaroni
25. sep 2006 13:54
Aja, na misško sem pa pozabila, pri nas jo zelo uporabljamo. Loni Makaroni
25. sep 2006 13:58
Je za brušenje vseh nožev, ki se brusijo. JAMONI
25. sep 2006 14:03
Hja, Jernej pač zaklene tisto temu, kot njemu paše... Še niste opazile? Mogoče pa bo tale preživela in obstala tukaj, ne vem... Mene sicer ne moti, če kdo pove dober nasvet, s tem pa obenem nezavedno sugerira. Motijo me dvojna merila. In Bojan je lepo povedal, kaj je oglaševanje. In tega je tukaj malo morje. Držim pesti, da se uspešno menite o miškah naprej...
25. sep 2006 14:15
Lidka se strinjam s teboj, en teden nazaj je Jernej pisal, da če reklama ni naročena in plačana, NI reklama. Danes pa tako. Iri Sporočilo je spremenil(a) iri dne 25. sep 2006 14:19:43
25. sep 2006 14:24
Bernarda, kupi jo, ker je je res super....ne bi znala nabrusti noža brez nje! Moji noži zdaj prekrasno režejo, medtem, ko sem v prejšnjih časih imela nože vedno tope (dokler mi jih ni kakšen nabrusil z brusom)! In vsi vemo, kakšen užitek je imeti ( v kuhinji ) nabrušene nože! Da ne bo kdo kakšen "aufbiks" naredil!!!! Nena PS: tudi sama postajam že rahlo paranoična če napišem ime kakšne firme, ker ne vem, če so to sme! Osebno se mi zdi super, če kdo napiše s čim in zakaj je zadovljen in kje to dobiš. Kje je meja reklamiranja in kje izkušenj??? Seveda pa se reklama plača, tudi to mi je kristalno jasno!!! Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči