24. jul 2008 16:23
Lahko ti jo pošljem. mala pikica
24. jul 2008 16:23
Lahko ti jo pošljem. mala pikica
25. jul 2008 16:45
Bom kar tukaj vprašala , če katera ve, na eni spletni strani sem videla eno torto v obliki srčka oblečena v ticino maso in predstavlja moško obleko, frak z metulčkom.Eno sem našla kvadratno s čokolado, pa ni prava.
Sem spravljala skoraj vse linke ki ste jih navedle v tej temi, da bom imela, če bom kaj rabila, sedaj pa jih je preveč , sem brskala kar nekaj časa pa ne najdem.
Ni pa treba zaradi tega lih preveč časa porabit.
lp
mizarka
25. jul 2008 22:37
Če te prav razumem, bi rada sliko? http://www.hotbreadsmddc.com/images/cakes/groom_cakes/groo matilda
25. jul 2008 22:41
Matilda super, superrrrrrr si, ravno to sem iskala.
Kakšen sistem imate, da vam gre iskanje tako hitro.
Res hvala lp.
mizarka
25. jul 2008 22:43
Google sistem: vtipkaš groom cake ali kaj podobnega pa hitro najdeš kaj podobnega... matilda
6. sep 2008 8:09
Am am...predvideva,da če lahko tično masa položimo na s čokolado oblito torto potem lahko po njej s čokolado tudi rišemo.Imam prav? Roncolino
6. sep 2008 8:24
Hvala katka...sem raje ziher kot da spet naredim iz kake torte bombo :D Roncolino
14. sep 2008 22:22
Dejte še prosim meni pomagat,v službi imamo tičino iz vrhnike,zdaj bi si jo pa za doma kupila pa me zanima a je kakšna razlika med to in ono iz ramsa,razen v ceni.? Pa še nekaj mislim da sem videla v enem albumu tičino po robovih stisnjeno z eno ščipalko,ki naredi super rob,a se to da dobit v Sloveniji?? žigolino
14. sep 2008 22:41
Čao, jaz bi pa prosila, če ima katera eno kilo tičine odveč doma ali pa jo bo naročala oz.kupova v naslednjih dneh, če bi jo lahko prodala? Po možnosti še iz relacije Ljubljana proti Zasavju? Rabim za dve torte, pa je imam malo premalo in sem se spomnila zadnje dni. Hvala lepa že vnaprej. Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Jajčevci s sirom na veganski način