2. okt 2007 15:27
katjushka je napisal/a: |
Zakaj je pa ne bi same poskusile narediti. Na forumu sem našla kar nekaj receptov. Ima katera kakšne izkušnje?
LP
katjushka |
Se strinjam.
Tudi sama se pripravljam na to. Glukozo sem včeraj iskala v trgovini Sport2000, pa je nimajo...
Pomislila sem tudi na prekmurkin recept, ki ga bom danes sprobala (se pravi z mlekom v prahu in stopljeno margarino), če ne bo v redu, pa bom šla pač kupit glukozo v apoteko.
Mi je bilo včeraj prav smešno v športni trgovini. Vprašala sem prodajalko, če imajo mogoče glukozo in me je debelo pogledala, češ, kakšno glukozo, da naj ji malo razložim. Rekla sem ji v prahu ali pa tekočo. In mi je rekla, da včasih, ko je ona trenirala smučanje, je imela prijateljice, ki so si to dajale, ampak se ji zdi, da so to kupovale čez mejo, v Avstriji. Rekla sem ji, da to ne bi bilo za mene, ampak za torto in se mi je en gospod, ki je stal za mano kar začel smejat... In po tem, ko sem mu začela razlagat, kako se to pri torti (okraševanju) uporabi, je bil pa še bolj presenečen.
Ne vem, če mi je verjel...
Mogoče ima katera izkušnje z obema receptoma in bi bilo fino, da se malo primerjata...
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 02. okt 2007 15:28:43