24. maj 2008 11:26
No anemona, pa da ne.
Odličen je tale dvigovalec. Sploh pa barva uteži...
Lp
MM
24. maj 2008 11:26
No anemona, pa da ne.
Odličen je tale dvigovalec. Sploh pa barva uteži...
Lp
MM
24. maj 2008 11:30
No ni nevem kakšen vrhunski dizajn,vendar je šele drugi.Medvedka hvala za link.Vaja dela mojstra. anemona
24. maj 2008 18:23
helow, mam eno vprašanje. V torto bi dala filo iz smetane, torto pa pol oblekla v ticino maso. Bi se mi raztopila, če bi torto prej oblila s čokolado in jo šele nato oblekla? Sporočilo je spremenil(a) nejka.o dne 24. maj 2008 18:24:09
24. maj 2008 18:25
Ne.
Samo moraš počakati, da se najprej čokoladni obliv strdi, potem daš čez tičino.jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 24. maj 2008 18:25:37
24. maj 2008 22:10
Me zanima če je Katki uspela domača tičina? Nič ni poročala. petika
24. maj 2008 22:57
Konec koncev je potem nisem delala. Sem se odločila, da na površini torte pustim masleno kremo, za okoli roba in okraske pa sem porabila preostanek kupljene tičine. Je izpadlo čisto lušno. Sicer pa v ponedeljek začnem z drugo torto in bi mogla po maso, pa se še nisem čisto odločila... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
8. jun 2008 10:22
Jaz sme včeraj spet pekla tortico s tično.Ampak danes pa šok...mi je na eni strani po robu močno razpokala :( :(. Imam namen na tisti strani namazat z maslom in gor prilepit velik kos tične z napisom Vse naj naj Je razpokala zaradi tega,ker ni bila dovolj namazana z maslom? Roncolino
8. jun 2008 11:23
Očitno je bila čudna noč. Tudi meni se je zgodilo enako. Torto mi je naročil za prvi r.d. svojega vnuka sam bivši upokojeni direktor naše firme, ki me je, mimogrede, vzel tudi v službo. Itak sem bila v pressingu, včeraj pa olajšana, ker je tortica zelo lepo izpadla. Delala sem tako, kot vedno. Danes zjutraj pa, kriza, tičina čisto stopljena po površini, joj prejoj! Bila sem paf. Potem sem zadevo začela reševati tako, da sem gor postavljala "kamenčke" iz tičine in flikala luknje. Na koncu je še kar izpadlo, ker je gor želvica in so tisti kamni pasali zraven...jaooo. Pa ravno zanj....grrr. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
8. jun 2008 12:32
Joj katka lopatka sožalje. Jaz sme sedaj tudi ugotovila kaj je bilo res narobe.Krema v torti mi je enostavno zavrela in začela "vshajat".Pa je bil kabum.Tako da niti užitna ni... Še dobro da slavljenec ni vedel,da o tortico dobil Roncolino
8. jun 2008 12:55
Čao, jaz sem imela zadnjič tudi podobno težavo in sicer sem torto z jogurtovo kremo prelila z belo čokolado, ki sem ji očitno dodala čist preveč margarine in se potem že to vse skupaj nekako ni hotlo lepo strdit ob strani in potem je bila tičina kot en poc. Saj za videt je bilo še kar, ker je bilo gor en milnon rožic prpopanih, samo ko sem hotla pa kos odrezat, je bila pa katastofa. tako da, moje sožalje obema, ampak to je pač Murfi, ker itak gre takrat, ko najmanj treba, vse narobe. Ravno zato jaz nikoli ne upam obljubit, da bom komu naredila torto za praznovanje. Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Pustne miške