23. maj 2008 15:37
Zakaj bi se tičina stopila na vrhu če je pod njo samo biskvit. Medvedka imaš čudežen model za žabico ali si študirala oblikovanje.Fantastična je anemona
23. maj 2008 15:37
Zakaj bi se tičina stopila na vrhu če je pod njo samo biskvit. Medvedka imaš čudežen model za žabico ali si študirala oblikovanje.Fantastična je anemona
23. maj 2008 16:05
Če je pod tičino samo bisvit, se tičina topi. Vsaj pri moji prvi tortici s tičino, ko še nisem imela pojma kako se z njo dela. Je pa res da sem jaz imela ful ful tanko zvaljano.
Žabico sem pa kar sama naredila .
Lp
MM
23. maj 2008 18:00
Petika s čim si pa barvala rožice, da se tako lepo svetijo. Zelo so lepe. lidia
23. maj 2008 19:13
Pred 7 urami sem končala "dvigovalca uteži".zgornjo ploskev nisem v celoti premazala z masleno kremo ,ker sicer bi ne bila ravna.Približno polovica je ostal samo biskvit.Tečem pogledat če se topi.Torte še niso načeli ker se fantom zdi smešna(nisem kiparka). anemona
23. maj 2008 20:03
Anemona.... kdaj pa bomo slikice videli???
MM
24. maj 2008 9:08
rožice so pobarvane z barvami za pirhe. petika
24. maj 2008 9:11
V moji masleni kremi je bil tudi puding in naslednji dan je bila tičina kot še ne strjena sladkorna glazura. petika
24. maj 2008 10:26
Torej nekoliko stopljena? Meni pa ravno maslena krema naredi tisti specifični okus pri masi.Meni je tična mas sprejemljiva,ni pa nekaj kar bi lahko jedla kar tako.To pa je sposobna narediti moja mami...v kombinaciji na torti,ki je namazana z masleno kremo pa mi je masa prav božanska :D Roncolino
24. maj 2008 10:52
Torej, zvečer je bila tičina popolnoma cela,torte je ostal samo košček ravno toliko da sem jo probala(ne morem se pohvalit),z "dvigovalcem" pa so se fantje igrali,vsi imajo čez 20 let..Počakati moram da se odpočijejo potem mi bodo mogoče pomagali spravit sliko gor. anemona
24. maj 2008 11:05
[url=http://www.Slikomat.com/slika/2702479.htm][/url] moj dvigovalec anemonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Jajčevci z rižkom