17. feb 2010 12:45
bannanna a imaš mogoče izkušnje s to tičino? je primerljiva tisti iz Pekarne? Ta trgovina pa verjetno obratuje tudi popoldne kajne. Hvala za nasvet nitta
17. feb 2010 12:45
bannanna a imaš mogoče izkušnje s to tičino? je primerljiva tisti iz Pekarne? Ta trgovina pa verjetno obratuje tudi popoldne kajne. Hvala za nasvet nitta
17. feb 2010 13:26
Imam izkušnje z najcenejšo maso iz te trgovine, ki je bila slabša od PV. Vendar spet ne toliko, da se ne bi dalo delat...Po moje je dražja ustrezno boljše kvalitete. Splačalo bi se iti pogledat in malo primerjat.
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
17. feb 2010 20:16
Torej imajo v tej trgovini različne cene tičine-različne kvalitete? Če bo katera primerjala...naj poroča :) nitta
17. feb 2010 20:36
Meni je ramsova boljša od PV.
jade
17. feb 2010 20:51
jade je napisal/a: |
Meni je ramsova boljša od PV. [zmaj] jade |
17. feb 2010 23:14
Nitta, vem da imajo različne cene tičino mase v tej trgovini, in le sklepam, da je od cene odvisna kvaliteta. Videla pa (še) nisem. Če imaš voljo in čas, greš lahko ti primerjat, hihi.
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
18. feb 2010 0:16
Ja :) samo "fehtam" tuki ponavadi, bo treba v akcijo. Rada bi samo, da se mi masa ne bi pacala, ker bi rada z njo naredila model določenega avtomobila-kar pomeni detajle :). nitta
18. feb 2010 6:35
Pacala se ti ne bo, če boš pred barvanjam v njo vgnetla malo več sladkorja v prahu, da bo bolj "suha".
jade
18. feb 2010 16:07
jade hvala za nasvet. Sem jo danes naročila pri Ramsu, treba že probat to tičino enkrat :) Sedaj pa vzamem list papirja in pregledam teh 80 strani in si izpišem napotke in vaše izkušnje. Nato poročam o izdelku, rabim malo vaje pred glavno torto za rojstni dan ki je v aprilu. nitta
18. feb 2010 20:31
Nujno rabim nasvet...delala bom dvonadstropno torto iz ticine, zdaj pa se tu postavi vprašanje...kaj dati pod zgornjo torto, da ne stopi ticine na spodnji torti? pina coladaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Moj domači kruh